Anunț pentru copii, părinți și bunici. Iată când se deschide ludoteca de la Biblioteca Județeană și care e programul de funcționare

Biblioteca Judeţeană „V. Voiculescu” Buzău redeschide, în al șaptelea an consecutiv, LUDOTECA DIN GRĂDINĂ, un spaţiu de joacă și de petrecere a timpului liber dedicat copiilor de 0 – 14 ani, amenajat în grădina bibliotecii.

Ludoteca este un serviciu înființat în anul 2011 de Secția de împrumut și lectură pentru copii a bibliotecii la care participă anual peste 2000 de copii.

Deschiderea oficială va avea loc luni, 03 iulie, de la orele 11,00.

Ludoteca va funcţiona zilnic, în lunile iulie și august, de luni până vineri, în intervalul 9.00 – 17.00 după programul :

9.00– 12.00 – activități pentru copiii de 0 – 5 ani,

12.00 – 12.30 – Pauză

12.30 – 17.00 – activități pentru copiii de 6 – 14 ani.

Bibliotecarii Secției pentru copii vor fi ajutați în realizarea acestui proiect  de o echipă formată din 230 de voluntari care vor coordona activitățile și vor realiza ateliere de Art&Craft, Teatru și Improvizație sau Muzică și Dans.

Accesul la Ludotecă este gratuit pe baza permisului de utilizator de bibliotecă.

loading...

Un comentariu la „Anunț pentru copii, părinți și bunici. Iată când se deschide ludoteca de la Biblioteca Județeană și care e programul de funcționare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.