Anunț, Prefectura Buzău. Cine și când a fost reprogramat

Solicitările numeroase pentru vaccinarea anti-Covid19 au determinat pe coordonatorii vaciinării de la Buzău să intervină asupra programărilor.

Scopul ? Prioritizarea vaccinării pentru persoanele cu cel mai mare grad de risc de infectare.

La Buzău au mai ajuns ieri 2718 doze

În aceste condiții, persoanele cu funcții esențiale programate la doza I în perioada 28 ianuarie – 11 februarie vor fi amânate cu 10 zile, fiind replanificate, începând cu data de 8 februarie, în ordinea programării inițiale, astfel:

❗Persoane cu funcții esențiale cu programare inițială – în perioada 28 ianuarie – 6 februarie vor fi reprogramate, începând cu data de 8 februarie până pe 17 februarie.

Persoane cu funcții esențiale cu programarea inițială, în zilele de 7-11 februarie vor fi reprogramate, începând cu data de 18 februarie până pe 22 februarie.

📍 Suplimentar, începând cu data de 30 ianuarie, persoanele sub 65 de ani programate la doza I între 30 ianuarie și 11 februarie vor fi reprogramate pentru data de 16 februarie și ulterior (în ordinea planificării inițiale), astfel:

❗Persoanele programate în zilele de 30 si 31 ianuarie vor fi reprogramate în zilele de 16 si 17 februarie.

❗Persoanele programate în zilele de 1-11 februarie vor fi reprogramate în zilele de 18 – 28 februarie.

❗❗❗Persoanele cu vârsta de peste 65 ani rămân la programarea inițială pentru doza l.

Toate persoanele aflate în categoria celor pentru care a fost decisă replanificarea vaccinării vor primi mesaj scris cu data la care au fost reprogramate pe numărul de telefon înregistrat pe platforma online.

loading...

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.