ANUNȚ Primăria Buzău. Ce gratuități și reduceri se oferă la Trans Bus

Sunt trei tipuri de gratuități/reduceri oferite pensionarilor de către Primăria Buzău (vezi lista de mai jos).

Pensionarii buzoieni primesc în aceste zile carduri de la tonetele Trans Bus și trebuie să aleagă care tip de gratuitate/abonament li se potrivește cel mai bine.

A) Abonament pe un traseu – Gratuit 100% (preț 50 de lei – suportat integral de Primăria Buzău)

B) 20 de bilete – Gratuit 100% (preț 40 de lei suportat integral de Primăria Buzău)

C) Abonament pe toate traseele. Pensionarii plătesc doar 30 de lei (Prețul abonamentului e de 90 de lei, dar Primăria Buzău suportă 60 de lei).

De notat că de gratuitate/reducere beneficiază doar pensionarii cu pensii sub 2500 de lei. Cei care optează pentru bilete (călătoriile le intră automat pe card la începutul fiecărei luni) trebuie să știe că acele călătorii neconsumate nu se raportează pentru luna următoare.

Cei care doresc mai multe informații pot parcurge proiectul de hotărâre propus de Primarul C-tin Toma consilierilor locali.

În proiect sunt trecute și celelalte categorii de cetățeni care beneficiază de gratuități (veterani, revoluționari, persoane cu handicap, șomeri, etc.).

NORMATIV-Hot.-Facilitati-in-e-ticketing-TRANS-BUS

loading...

5 comentarii la „ANUNȚ Primăria Buzău. Ce gratuități și reduceri se oferă la Trans Bus

 • Stimate reporter
  La mulți ani ani!
  De ce nu ne spui de scumpirea taxelor si impozitelor cu pana la 65% fata de anul trecut? Mai exact intre 50-65%!ce se face de acesti bani??? Pensiile cresc cu 5% daca mai cresc. Salariile au inghetat. Pandemia este pandemie. Ce ne facem oameni buni cu atatea biruri?
  Astept raspuns.
  Nea Nelu Vasilache

  Răspunde
  • Domnule Vasilache, creșterea taxelor nu e, evident, ceva plăcut. Dar, măcar la noi la Buzău vedem în ultimii ani că se face ceva cu acești bani. Patru echipe de la Urbis lucrează concomitent la străzi, trotuare și parcări, s-au cumpărat o sută de autobuze (chiar dacă second-hand), iar toate școlile, liceele și grădinițele din Buzău au de anul trecut centrale proprii de încălzire.

   Răspunde
 • @Anonim,cu acești bani se vor plăti ratele la împrumuturile făcute, pentru spoielile din oraș, ce credeai că-s cu fonduri UE, nuuuu, vom plăti multe generații,la alea e greu să-ți iei parandărătul.

  Răspunde
 • Tereacă, ții cu ursu’? Fii imparțial!
  Plimbă-te cu mașina pe străzile din oraș, o să fii dezamăgit de gropi. Unele străzi nu au fost asfaltate de ani de zile.
  Când compari ceva, adică Toma, cu nimic, adică Boșcodeală, clar pare ceva, dar nu prea mult, ci cât să câștige încă un mandat ca primar.

  Răspunde
 • O porcărie. Sunt pensionari cu pensii sub 2500 de lei si care inca sunt salariati. O nedreptate totala fata de cei din rural care au o pensie de 800-1000 si din asta traiesc, dar totusi mai merg la piata sau la doctor. pentru ei de ce nu se creaza facilitati la transbus buzau ?

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.