emanoil neagu
toma 1 decembrie - Copy
avramescu PNL - Copy

Anunț șoc pentru cel puțin patru mii de buzoieni! A murit! Peste 4000 de buzoieni lucrau la firmele sale

Veste dureroasă și îngrijorătoare pentru cel puțin patru mii de buzoieni care lucrau la Romcarbon și celelalte firme din concernul Green Group (GreenTech, GreenFiber și Greenwee), la care se adaugă și familiile lor.

A decedat la doar 49 de ani acționarul majoritar al acestor firme, taiwanezul Clement Hung, unul din cei mai mari jucători de pe piața reciclării deșeurilor din Europa de Est.

Făcea parte din „Sfatul Înțelepților” înființat de primarul C-tin Toma și care reunește o parte importantă a cetățenilor orașului cu reușite deosebite în diverse domenii.

A impresionat asistența anul trecut – la ședința în care a fost desemnat cetățean de onoare la Buzăului – când a spus că este un vizionar, dar și că se consideră buzoian: „acasă pentru mine înseamnă la Buzău”.

Citește și articolul: A treia variantă. Ce i-au propus unii dintre pensionari primarului Toma

În toamna lui 2017, Clement Hung a donat Primăriei Buzău terenul de 5000 de metri pătrați (vizavi de Șoseaua de Centură) pe care se va amenaja Centrul Științific.

Clement Hung a invitat și convins și alți oameni de afaceri să vină la Buzău pentru a investi. Dispariția sa e îngrijorătoare pentru angajați – în privința siguranței locului de muncă – în condițiile în care taiwanezul e cel care a pus pe picioare acest holding important.

În cadrul ceremoniei desfășurate la Primărie în mai anul trecut, Clement Hung s-a străduit să țină un discurs în română, după ce a citit câteva rânduri scrise pe telefonul mobil.


Citește și articolul: „Podul de la Vadu Pașii, în pericol de a se prăbuși. Trebuie intervenit urgent!”

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

2 comentarii la „Anunț șoc pentru cel puțin patru mii de buzoieni! A murit! Peste 4000 de buzoieni lucrau la firmele sale

  • Bună , Auraș ,mă bucur să te regăsesc ,dar m-am întristat pentru vestea pe care ai dat-o .Mama mea a lucrat 30 de ani la Rom Carbon ,și de acolo s-a și pensionat ,așa că mă leagă și sufletește această uzină .Poate o să mai revii ,cu vești ceva mai vesele ,de astă dată .Mi-ai lipsit ,să știi .

  • În ce sens v-am lipsit ? Că n-am postat nimic toată ziua ?

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.