Anunț surpriză făcut azi de primarul C-tin Toma


Concurență între Primăria Buzău și CJ Buzău pentru a deveni proprietare pe Sala Sporturilor.

Prima instituție care și-a manifestat interesul a fost CJ Buzău.

Mai mult, CJ Buzău a emis și o hotărâre de consiliu prin care Ministerul Tineretului și Sportului, actualul proprietar, era notificat asupra interesului CJ Buzău de a prelua imobilul.

Surpriza a venit azi din partea primarului mun. Buzău, la finalul ședinței de Consiliu Local:

„Vrem și noi acest obiectiv. Sunt patru echipe sportive finanțate de Primăria Buzău care joacă în Sala Sporturilor, din care una, cea de handbal fete, a promovat în prima ligă. Știu că domnii de la CJ Buzău au emis deja o hotărâre de CJ în acest sens. Dar, vom emite și noi una similară, luni în ședința ordinară de pe luna iunie”, a anunțat C-tin Toma.

Mai mult, Toma a anunțat că Primăria Buzău a depus sau urmează a depune cerere la MTS pentru a prelua inclusiv partea din stadionul Gloria în care și-a desfășurat activitatea CSM Buzău.

E de văzut cine va avea câștig de cauză, Primăria sau CJ Buzău. Un lucru e cert, Sălii Sporturilor îi va fi mai bine. Va fi modernizată, iar spectatorii și sportivii vor beneficia de condiții mai bune.


Citește și articolul: „S-au speriat și au fugit! Nici măcar n-au sunat la 112”. Cazul băiatului înecat la Amaru. CLICK AICI

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

3 comentarii la „Anunț surpriză făcut azi de primarul C-tin Toma

 • Dacă n-o să fie un spectacol de gen ” Teatrul Masca (!) ” , poate că într-adevăr sportul buzoian va avea de câștigat ! Mereu ne reînvie în memorie timpul când stadioanele și sălile de sport erau arhipline … Nu de altceva, dar sportul te îndepărtează de obiceiuri nocive ca șperțul, minciuna, dedublarea, sau … ” politicianismul ” de tip dâmbovițean ori alte ” imperfecțiuni ” datorate pubertății fizice sau mentale care ne strică tinerii … ( A propos : mai știe cineva de stadioanele cândva înjghebate în … groapa de la Flacăra sau cel de la Chimica ? S-ar mai putea ” scoate ” ceva din aceste foste investiții sportive … comuniste ?) – Poate cineva care mai citește p-aici …

  Răspunde
 • Miza cred ca sunt fondurile ce urmeaza a fi acordate pentru renovare.
  Vorbim de milioane de euro, si fiecare vrea sa puna mana pe ele sa fie ei cei care isi fac parte cand impart contractele de renovare.

  Răspunde
 • Eu zic ca și custodia Sălii Sporturilor să o aibă cine a plătit mai mult și cine a avut și rezultate .Nu poți așeza la masă un musafir nepoftit .Eu sunt de partea dreptății .

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.