Anunț. Montare filtru cartier + rețea nouă pe bulevard

Compania de Apă Buzău a anunțat că în cadrul programului de îmbunătățire a serviciilor furnizate clienților din municipiul Buzău,  au fost programate pentru azi două importante intervenții tehnice:

1la CT 3 – Micro XIV se va înlocui grupul de pompare de la CT 3, în vederea montării stației de filtrare, lucrare care presupune întreruperea serviciului de alimentare cu apă pentru toți utilizatorii deserviți de C.T. 3, în intervalul orar 09.00 – 14.00.

Punctul termic din Micro XIV

2Se vor executa lucrările premergatoare punerii in functiune a retelei noi de alimentare cu apa in zona bd. N. Balcescu, intre strazile Nicolae Titulescu si col. I. Buzoianu. Pentru buna desfasurare a lucrarilor, serviciul de alimentare cu apa va fi intrerupt in intervalul orar 13.00 – 14.00.

Pe Bd. N. Bălcescu s-au schimbat recent țevile de apă

„Ne cerem scuze pentru disconfortul creat, asigurându-vă, totodată, că echipele specializate ale Companiei de Apă Buzău intervin la fața locului și iau toate măsurile ce se impun pentru reluarea furnizării serviciului în cele mai bune condiții. Vă mulțumim pentru întelegere!” – informare Compania de Apă Buzău

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.