Anunțul făcut de fiica răposatului. Azi, e depus la capelă în Buzău

Pentru că foarte mulți buzoieni, din lumea politicii și administrației, dar îndeosebi pacienți de-ai medicului Ion Vasile vor să-și ia rămas bun de la fostul chirurg pediatru, fata acestuia a făcut pe facebook precizările necesare.

„Ne luăm de la revedere la tata. N-am crezut ca voi fi nevoita sa scriu asta. Nu atît de curînd…Pentru ca multa lume m-a întrebat unde va fi depus, fac anuntul aici: desâmbătă, după orele 12:00, tata va fi la capela bisericii Sfînta Cuvioasa Parascheva, de pe strada Oltului, în Buzau. Înmormîntarea va avea loc duminica, la cimitirul Dumbrava. Înca nu stim ora. Revin. Va multumim tuturor pentru mesaje si pentru ca sînteti alaturi de noi”, a scris Mari Jeanne Ion.

Considerat de unii drept principalul politician buzoian de după 1989, Ion Vasile s-a prăpădit în casa sa din Săsenii Noi, comuna Vernești. La 69 de ani a fost răpus de un cancer la plămâni descoperit în urmă cu șase luni.

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.