Anunțul incredibil de la miezul nopții

Cine a văzut mașina încolăcită după copac, fie la fața locului (vizavi de sediul RAR Buzău), fie din poze, s-a gândit la ce e mai rău pentru șofer.

Au urmat, în gând, „Doamne ferește!” și „Dumnezeu să-l ajute”.

Iar Dumnezeu chiar l-a ajutat pe A. A., tânărul de 26 de ani din comuna Luciu (jud. Buzău). Aseară, la miezul nopții, un prieten l-a sunat pe reporterul buzoienii.ro:

„Haideți să vă spun o minune. A scăpat nevătămat! Acum a plecat din spital! Are doar o durere în spate, suportabilă. Medicii i-au sugerat să mai rămână până dimineață, dar el nu a vrut. A ținut să meargă acasă la soția și la băiețelul lui”, ne-a spus un prieten de-ai șoferului.

Prietenul ne-a mai spus despre șofer că „e de etnie rromă și un băiat respectuos, muncitor. A lucrat și prin Anglia, și-a construit la Luciu o casă frumoasă. E căsătorit și are un băiețel”.

Accidentul s-a petrecut aseară când A.A. se întorcea acasă, singur în mașină, de la Buzău.

Imediat după podul de la Metalurgica, autoturismul VW Golf a acvaplanat înspre marginea carosabilului. A culcat un stâlp de iluminat public și apoi s-a izbit violent de un copac (vizavi de sediul RAR Buzău).

Citește și:

loading...

8 comentarii la „Anunțul incredibil de la miezul nopții

 • Totuși ar trebui să rămână fără permis, dacă nu intra în stâlp poate intra în alte mașini și omora oameni nevinovați…

 • „Bos, mai mult de 40-50 la oră nam avut, da ie apă pă jos și mia fugit spatele, că permisu lam câștigat la o punga de pufuleti”. Inconștienți ca acest tâmpit, te omoară pe stradă, creierul lui e incapabil să discearnă între diferite situații. Combinația perfectă: hârb-cauciucuri F1- ploaie- viteză mare – îndemânare zero – șofer idiot!

 • … zise Gicu, asu’ volanului și posesorul unui autoturism de ultima generație, echipat corespunzător.

 • @Radu,ai habar unde s-a întâmplat și cam ce condiții a îndeplinit acea mașină, să iasă un așa accident?De plictiseală, ți-ai dat cu părerea sau ești și tu vreun milog, mândru posesor de cazan cu anvelope de 20 ani?

 • @Buzoianule, nu meriți osteneala de a îți explica mai multe, deși aș putea să fac acest lucru în termeni tehnici. Eu nu am făcut nicio referire la accidentul rutier, ci doar la postarea unuia care crede că se pricepe la toate, la fel ca tine.
  Vezi-ți de sărăcia ta!

 • Pacat de stalp si de pom! Ca de fierul vechi ,e nevoie la „afaceristii aia broneti cu oale si tingiri”. Cat despre „ala negru”,vorba arbitrului ala de fotbal,o fi confundat fraul de la caruta cu cai al bulubasei ,cu volanul unei masini.O fi avand „mustrari de constiinta” dupa ce a scuturat pomul de „confrati” in urma impactului?

 • @gicu si altii asemenea, imediat dupa pod ,de foarte multi ani, la fiecare ploaie mai serioasa se aduna apa care acopera in intregime banda de circulatie sens iesire din BZ.

  E adevarat ca daca avea 50 nu arata masina chiar asa dar pericolul este si pentru cei care circula cu 50…

  Poate ar trebui sa il intrebati pe preaiubitul vostru TOMA de ce nu ia nici o masura pentru a asigura drenarea apei de pe carosabil … si poate intrebati si politia rutiera de ce prefera sa stea cu radarul la iesire din oras si nu ia masurile de rigoare vizavi de siguranta traficului legate de starea infrastructurii …. sau macar sa plaseze radarul ala acolo unde trebuie .

 • toma, nu, pericolul nu este si pentru cei care circula cu 50. Nici pentru cei care circula cu 80, cred, daca nu fac manevre cretine. Da-i dracu de cativa metri de apa, ca nu suntem la ecuator, ploua rar si asta e, mergi precaut, nu ca prostul in cauza, dar intai sa faca Transilvaniei, ca acolo pe unele zone nu ai sanse sa faci accident decat cu mici indoituri de bara, ca peste 20kmph nu poti merge fara sa-ti bata rinichii cap in cap.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.