ANUNȚUL oficial al SCM Gloria. Două cauze

Buzoienii.ro a anunțat vineri, în premieră, după ce a obținut informații din mai multe surse că echipele de rugby și volei seniori vor fi desființate.

Cauze:

*la rugby, din pricina coronavirus campionatul a fost amânat pentru la toamnă, iar la volei a fost deja încheiat (înainte de disputarea tuturor etapelor)

*din cauza coronavirus, bugetul alocat SCM Gloria va scădea. Clubul va continua cu secțiile de handbal feminin (aproape de calificarea în cupele europene) și de fotbal

Două campionate a rezistat echipa de rugby a SCM Gloria în prima ligă

Astăzi, clubul din Crâng a emis un comunicat de presă în care a anunțat retragerea echipei de seniori din campionat. Clubul de rugby își va continua activitatea la nivel de copii și juniori.

Rămâne de văzut ce se va hotărî cu echipa de volei, șeful de secție Marian Boldișteanu solicitând continuarea activității „cu un buget diminuat, cu jucători buzoieni în primul rând. Cei trei străini pe care îi aveam, au plecat deja”.

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.