ANUNȚUL părintelui Milea legat de procesiunea de Bobotează

„Nu. Îmi pare rău să le spun asta buzoienilor. Dar anul acesta nu se mai ține din pricina epidemiei”.

„Sper ca în 2021 să trecem peste asta, iar anul viitor, în 2022 să facem o procesiune de două ori mai frumoasă”, i-a spus părintele Mihail Milea reporterului buzoienii.ro cu câteva minute în urmă.

În aceste condiții, nici tradiționalul concurs de recuperare a crucii din apa rece a Buzăului, moment gustat de publicul buzoian, nu se va mai ține în acest an.

Citește și:

loading...

16 comentarii la „ANUNȚUL părintelui Milea legat de procesiunea de Bobotează

 • Dacă un astfel de cataclism precum Covid19 are și o parte bună, aceasta este frâna pusă afacerilor nefiscalizate ale sutaniștilir BOR. Atitudinea adoptată de unii așa-ziși înalți prelați, gen Șpagoveanul din Constanța, nu face decât să contribuie la continua cădere în sondaje, privind încrederea populației, a acestei corporații închistate în misticism și în gândire medievală. Nu este suficient să-ți faci trust de presă ca să te și transformi într-o biserică modernă dedicată comunităților locale. Dacă BOR va înțelege că biserica trebuie să fie în slujba comunității și nu invers, dacă nu se va mai amesteca în campaniile electorale și dacă își va aduce toate afacerile în zona legalității fiscale, poate așa va mai avea o șansă de revigorare. Dar, după cum îi știm pe sutaniști, nu vor face niciodată aceste lucruri. Fiecare pasăre pe limba ei piere…..

  Răspunde
 • Păcat…..era o ocazie minunată de a-l martiriza pe întâiul bolșevic al municipiului….personal semnam primul apoi petiția pentru canonizarea lui…trecând cu vederea ateismul lui declarat…

  Răspunde
 • Pacat! A fost o ocazie minunata pe care intaiul comentator al forumului n-o putea scapa fara sa mai traga o perla din ,,gandirea” lui primitiva, de geniu al Homo Semierectus.
  Personal cred ca-i mai trebuie cateva milioane de ani pana va evolua la stadiul de Homo Sapiens……[Leo]

  Răspunde
 • Leo, … acest Homo DEX-us al limbii romane…, acest Homo Urlatorus al forumului acestui site, acest Homo Nostalgicus al vremurilor falimentare la nivel de 99.99% de pe acest glob, acest Homo Dejectus al limbajului de „dialog”, acest Homo Bosorogus al generatiei pe cale de disparitie (Doamne ajuta, cat mai repede !) de Homo Comunistus, Homo Frecamentus, Homo Cershitus si Homo Furtishagus vreme de o generatie de Homo Intunericus….
  Ntz…ntz….ntz…

  Semnat,
  Homo 4 Casus.

  Răspunde
 • Ma rog, treaca de la mine modificarea, desi in calitate SI de prim ,,academician antropolog” al forumului, consider ca denatureaza mult realitatea.

  Răspunde
 • Gresit d-nu cu 17 clase!!!
  Constat ca nu stii sa te semnezi, ceea ce nu ma uimeste absolut deloc.
  casus = caz !
  casa/domus = casa
  4 case = 4 casae/domibus
  Se vede ca n-ai facut latina cu prof. Cojocaru, sau ca ai trecut clasele precum Grivei prin apa…….Leo [academician in limba latina veche, literara si vulgara]

  Răspunde
 • Ai mancat cumva un ,,L”? Atentie: latina nu-i ca franceza: fripturision, furculision, invartision……
  De ce sa merg la tratament?! Ptr ca indraznesc sa-ti demonstrez la fiecare pas ca esti varza de incult?
  Si de ce n-ai (ce?) cu ceilalti pensionari? Celorlalti pensionari nu le mai platesti pensiile tot din banii tai, cum le platesti pensionarilor bolsevici? C-asa spui tu pe forum: ca pensionarii traiesc din banii tai. Aha, le platesti numai pensionarilor bolsevici! (Exemplu de lipsa totala de logica).
  Continua razboiul, ca sa te vada toti forumistii cat esti de grobian si aerian…….[Leo]

  Răspunde
 • Leo & Cătălin & Kawasaki (Yamaha, Honda, Suzuki, Aprilia, Ducati etc.) & Company……cred că aveți tare mult timp de vă contrați pe siteul ăsta aproape în fiecare zi, care mai de care mai tupeist, mai „ciumeg”, cu argumente pertinente sau nu prea. E păcat fiindcă vă văd destul de citiți și cerebrali. Degeaba absolutizati și unii și ceilalți „beneficiile” sau dezavantajele regimurilor dictatoriale respectiv democratice. Există avantajate și dezavantaje în ambele situații…..nu vă mai dați cu fundul de pământ unii din voi. În plus de asta degeaba sunteți partizanii unii regim, vă îmbătați cu apă rece. Când vreodată ne-a vrut nouă ca popor/ națiune cineva binele? Să fim serioși….
  TORQUEMADA ești cu tupeu și enervant pe deasupra,te freacă grija de biserica ortodoxă și fiscalizare. De aia se mișcă țara asta ca melcul de 30 de ani? Aprofundează ortodoxia și vei afla multe răspunsuri la frământările și provocările vieții. Lucrurile sunt profunde și cu bătaie lungă…

  Răspunde
 • Popescu, a zis cineva ca nu sunt avantaje si dezavantaje ?! Dar trebuie sa le compari si sa mergi pe varianta mai buna. Ideal, nu exista.

  Iar cu Ortodoxia vietii las-o mai moale…., ca ramane Patriarhu’ care o promoveaza fara benzina la S-Classe….

  Răspunde
 • -Recunosc in fata Marii Adunari a Forumului: am timp suficient deoarece sunt pensionar. Ceea ce ma uimeste este cum altii care se lauda ca muncesc de asuda ca sa-mi plateasca mie pensia, au timp la fel ca mine.
  -Ati inteles gresit. Eu n-am absolutizat niciun regim din cele trei in care am trait: monarhist, socialist si capitalist de aur. Ptr toate am fost un Leo-Contra.
  -Ma declar ateu (nu chiar 100%), dar sunt total de partea BOR care m-a botezat, cununat si ….. ce-o mai urma. Respect BOR si o apreciez ptr ca datorita BOR azi nu port salvari, turban si nu ma inchin catre Mecca de 5 ori/zi. Resping si partea cu 4 neveste. Dar vreo doua ‘mde………..
  …….[Leo]

  Răspunde
 • Irigații și nu incantații !!!
  Spitale și nu aghiasmă!!!
  Educație și nu îndoctrinare!!!
  Impozite și nu fraudă!!!
  Cercetează și nu crede!!!
  Simplu…cheia succesului.
  Restul e doar ignoranță…cel puțin.

  Răspunde
 • Rugam BOR sa-l ajute pe bolsevic, cat mai repede.
  Cu ultima parte.
  :))))))

  Răspunde
 • Eu rog BOR si pe Atotputerniul sa-l ajute pe Homo 4Casus cu macar un neuron. Din pomeni si din donatii, nu conteaza. Sarmanul are nevoie stringenta ptr ca prea scoate incontinuu tampenii, la fel cum Iosefini scotea baticuri din joben.
  O fi imparatia vesnica a celor saraci cu duhul, dar nu si forumul Buzoienii.ro.

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.