Anunțul primarului din Mărăcineni: „Dragi părinți…”

Sunt probabil zece mii de mașini care intră în orașul Buzău pe la podul de la Mărăcineni într-o zi obișnuită (de muncă și de școală).

Câteva mii de mașini conțin copii care au fost înscriși la școlile din oraș

„Nu l-aș fi înscris la Buzău, dar la noi la Mărăcineni nu este after-scool”, e motivul invocat de mulți dintre părinții din Mărăcineni.

Reacția lui Titel

Rămâne acum să vedem dacă la cele două clase să vor înscrie suficienți elevi ca să poată funcționa.

Există și opinia că motivul invocat („nu avem after-school la Mărăcineni”) e doar o scuză și că, de fapt, părinții țin morțiș să-și înscrie copiii la oraș.

Citește și:

loading...

5 comentarii la „Anunțul primarului din Mărăcineni: „Dragi părinți…”

 • Domiciliul e domiciliu, reședința e reședință.
  Fiecare are o utilitate distinctă. Domiciliul este localitatea unde locuiește omul efectiv, iar reședința îi dă dreptul de a aglomera în fiecare zi străzile în oraș, de a bloca trotuarele, de a manifesta comportamente pe care nu le poate manifesta cu vecinii (să le blocheze ieșirea din casă, să le blocheze mașina în parcare) pentru că ar crede oamenii că au vecini sălbatici (au dar nu știu).
  Titel are doar soluția să declare localitatea Capitală și ar ține aproape toți domiciliații acasă.

  Răspunde
  • E vorba de prestigiu (real sau inchipuit, nu comentez). La scoala 11 deja s-a dat ordin sa nu se mai faca clase de-alea cu afterschool (Step), se incearca orice, dar nu cred ca va functiona. Cei din fruntea primariei si a politiei tot la scoala 11 au inscris copiii, desi nu toti locuiesc in Buzau.

   Răspunde
 • Daca vreo câteva mii de mașini sunt cu elevi înseamnă c-ar trebui construite de urgent nu doua clase de afterschool ci nici mai mult nici mai puțin decât vreo CATEVA ZECI de unități de învățământ, noi nouțe, ca să acomodeze miile acelea de elevi.
  Ceva nu bate la aritmetica….

  In alta ordine de idei, ce-ar mai merge o parcare de câteva milioane de €, cu vreo 16 locuri de parcare și-n punctul asta cardinal al urbei, sa mai decongestioneze Buzăul de zecile de mii de mașini care vin dinspre Mărăcineni !!! 🙂

  Răspunde
 • Eu zic sa punem armata la pod, gen punct trecere frontiera, sa veifice ! Check-point Charlie pentru cei ce au deschis cartea de istorie…
  Este bkrba de cerere si daca parintii vor sa.i aduca nu putem goni copiii ci gasi solutii , eu daca as sta in Maracineni nu i.as da la scoala de acolo pentru nimic in lume …legende ca daca vrea copilul ajunge la Nasa se aplica 1 la 1 milion cazuri….nu mai delirati, ca toti vreti copiii la Hasdeu, nu la Lic Agricol … ce dracu….

  Răspunde
 • momentan este un curent,o moda, o mandrie ,o lauda printre parinti ca vai am inscris copilul la Buzau si numai acolo iese doctor honoris causa,functioneaza implicit spiritul de turma ,ce al lui sa fie mai prejos numai cu cartea nu prea se spetesc ei.

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.