Anunțul zilei la Buzău: „Zero cazuri azi!”

E anunțul zilei la Buzău.

„Nu mai avem niciunul. În acest moment la spitalul nostru nu avem niciun pacient vaccinat. Avem doar pacienți nevaccinați”

Anunțul l-a făcut dna doctor Cristina Răduță, șefa secției Boli Infecțioase de la spitalul Gârlași din Buzău.
Folosindu-se de acest argument, niciun pacient Covid vaccinat, medicul buzoian îi invită/roagă pe buzoieni să se vaccineze.

„E mai bine să previi decât să tratezi. Prin vaccin reducem riscul de a dezvolta o formă severă de Covid, care presupune spitalizare prelungită, administrare de oxigen, ventilaţie invazivă sau non invazivă şi, în realitatea ultimului val, chiar mortalitate ridicată”

Interviul integral cu medicul buzoian poate fi urmărit AICI.

Citește și:

https://www.buzoienii.ro/de-la-ce-a-pornit-totul-reclamatie-de-la-malluri/
loading...

14 comentarii la „Anunțul zilei la Buzău: „Zero cazuri azi!”

 • „În acest moment la spitalul nostru nu avem niciun pacient vaccinat”

  …….ultimul a murit azi noapte !

  Să vedem de maine-ncolo… 🙂

 • Cand se face doza a-IV-a de ciorba pfizer ,dar a-V-a ?Daca era bun vaccinul, nu era nevoie de doze fara numar ! Astia intepati nu isi pun intrebari ?

 • …ce bucurie!… în primul rând ar fi trebuit să explice de ce ajung vaccinați în spital și de ce mor !…. parcă la tv și radio specialiștii spuneau că e „sigur și eficient”!…

 • Bukk și Domnul de la Bărbulești. Aia cu conserva de spanac care făcea personajul invincibil era un desen animat. In general oamenii se prind de asta după 10 ani. Daca așteptați să apară pe piață mantia lui Superman care sa vă apere de orice boală, de încălzirea globală, de inflație, de voi înșivă și de toate alea, vă anunț cu regret că și asta e tot o ficțiune. Îmi pare rău să vă stric visarea dar trebuia să vă spună cineva și asta.

 • Oilor, faceti un bine omenirii si NU VA VACCINATI.
  Va rugam noi, astia prosti si msnipulati, care in 90% din cazuri NU ajungem in spital si NU murim.

  Lucrurile sunt atat de evidente, zi de zi, dar oile merg toate … inainte. Nu conteaza cine e ciobanul care le-a prostit, ele il urmeaza orbeste 🙂

 • Daca s-ar insista cu vaccinarea DOAR la batrani si bolnavi cronici ar scadea rata de deces cu 99%…

  Dar se spune asta? Nu! Se insista orbeste ca „toata lumea” sa se vaccineze! De ce? Oricum daca tu sanatos esti „vaccinat” vei putea transmite unuia batran sau bolnav sever! Tu ai riscul cel mai mic, iar acestia in varsta si imuno deficienti cel mai mare!

  In realitate vaccinarea ar fi trebuit tintita asupra celor vulnerabili. Asa am fi salvat vieti! Acestia sunt cei care fac forme grave si mor!

  Bataie de joc totala. Nu se vrea salvarea celor din grupele de risc, se vrea impunerea unor restrictii medicale tuturor, la gramada, ai nu ai risc, faci „vaccin”, chiar daca dupa 4 luni trebuie sa faci iar „vaccin”!

 • Nu ati inteles nimic. Aveti libertati ?! Prost intelese !!!
  UAE, prima tara din lume cu populatie vaccinata 100% cu prima doza si 90% cu ambele doze. Rata de infectare actuala: 0.1% !!! A pus bata pe ei, e dictatura, nu sta nimeni sa incurajeze libertatile UNORA care incalca drepturile MAJORITATII. Punct.

  Si acum, sa discutam cu cartea in mana (aviz geneticienilor pixelati):
  1. Vaccinul NU te face invincibil. Dar te protejeaza sa nu faci forme grave, iar asta se vede clar in spitale: 90% din internati si decedati sunt NEvaccinati.
  2. Vaccinul te face sa transmiti boala mult mai greu, chiar daca esti pozitiv. Odata organismul protejat, cantitatea de virus care exista in tine, e mult mai mica. Se numeste VIREMIE. O „gazda” vaccinata are 10 virusi, una nevaccinata are 1.000 de virusi. Pozitivi, ambii. Dar unul raspandeste mult mai putin decat altul. E asa greu de inteles ?!
  3. Tarile cu grad mai ridicat de vaccinare, au explozie de cazuri, in valuri. Corect. Asta pentru ca minoritatea LIBERA este focar in continuare. Dar chiar si asa, ati vazut rata de decese ?! Infima !!! In valul 4, Romania era locul 2 in lume, dupa India, la rata deceselor provocate covid !!!! Stiu, toti sunt prosti, noi….nu. Noi suntem liberi !!!
  4. Odata ce majoritatea proasta…. va fi vaccinata, formele de covid usoare vor predomina, iar totul se poate transforma intr-o raceala sezoniera, banala.
  5. Spun „poate” pentru ca lipsa vaccinarii in anumite zone sarace, duce la mutatii cu consecinte grave, ceea ce deja se intampla.
  6. Sosoaca este VACCINATA, dovedit clar. Bitman, la fel. Dar oilor, voi le ascultati in continuare aberatiile, in timp ce unii, in jurul vostru, mor zilnic.
  7. Cand va vaccina Ceausescu obligatoriu si va durea mana 3 zile, nu era nimic. Acum, daca aveti o jena cateva ore e…..efect secundar grav ! Vom muri ! Huoooo ! Soros ! OMS….bla…bla…bla…

  Behehehehe…..
  Behehehehe….
  Behehehehe….

 • LA INCHIDEREA EDITIEI , iată că perfidul virus nu și-a schimbat năravul și a îmbrăcat haine noi, prevestitoare de rele … Așa că ” Omicron”-ul din Sudul Africii ne-ar putea închide gura pentru ceva mai mult timp și suculentele comentarii asupra unei declarații de presă a unui medic ar trebui privite cu regret !…

 • Incredibil cum pot pupa unii in fund sistemurile dictatoriale de tipul UAE si tipul Ceausescu.
  Pariu ca astia se cred mari democrati si capitalisti in mintea lor, dar sustin masuri dictatoriale si comuniste.

  Cert e ca vaccinul nu ajuta cu nimic, dovada fiind aceste state dictatoriale unde s-au vaccinat oamenii chiar si cu forta… acolo se infecteaza lumea in prostie si dela ei incep celebrele valuri, semn ca aveau dreptate acei doctori care spuneau ca vaccinul va genera valuri de infectare cu noi tulpini si ca e o prostie sa vaccinezi lumea in masa si ca asta va crea noi si noi tulpini ce sufera mutatii tocmai din cauza vacinurilor. Le-au inchis gura acelor medici si i-au discreditat dar dupa cum se vede au avut dreptate, vorbeau pe baza stiintei nu pe baza propagandei venita de la diverse structuri pentru a fi repetata, cum fac si la noi in tara cei ce se dau specialisti (dar ei n-au mai facut nici macar o injectie din perioada de practica din studentie) dar nu fac decat sa repete ce le servesc structurile ce se folosesc de gripa pentru a instaura regimuri dicatoriale, pentru a marca oamenii ca pe vite, pentru a fura multe miliarde impreuna cu clanurile de interlopi conduse din umbra tot de servicii.
  Legat de prostia aia cu Sosoaca care e dovedita vaccinata, sper ca nu te referi la prostia aia cu poza aia pe care propagandistii de la usr au facut-o in scop de discreditare si in care nici macar nu au fost capabili sa ii scrie numele corect in acel fake prezentat ca fiind extras din platforma de vaccinare (lucru nelegal, acolo nu s-au mai sesizat procurorii sa vada de unde au cei de la usr acces la platforma de vaccinare si fac si poze cu ce e in platforma si mai si modifica pozele). Ala e dovedit ca fiind un fake ordinar, se vedea clar ca au modificat datele cu cele ale lui Sosoaca, si nici macar nu au fost capabili sa ii scrie corect numele cand au facut fakeul, atat de prosti sunt.
  Si chiar daca ar fi fost vaccinata, nu vad care ar fi problema, nu are voie omul sa regrete ca a facut o prostie si sa avertizeze si pe altii sa nu faca acea prostie?
  Si eu cunosc oameni care regreta ca s-au vaccinat, cred ca majoritatea oamenilor acum regreta ca au cedat presiunii regimului si s-au lasat marcati ca pe vite. Daca stiam in primavara ce stim acum, mai bine de jumatate din noi n-am mai fi fost vaccinati, ca stiam ca ne vaccinam degeaba, cu ceva ce sigur nu are scop anticorona.

 • Adevaratul IAD este chiar aici, pe pamant!

 • Logica spune altceva. Mutații se produc acolo unde virusul este împiedicat să se propage în voia lui, deci acolo unde întâlnește „imunizații”. Este asemănător instinctului de conservare.
  Și medicul meu de familie, în sfârșit, s-a imunizat. La București cu șamponul Gionson, în situația în care activează într-un centru de imunizare local. Prietenii știu de ce!
  Israelul este prima țară care și-a închis granițele ca urmare a apariției tulpinii țâșpe deși are un procent de „imunizare” a populației de invidiat. Oare de ce? Nu mai funcționează „imunizarea fizer”!
  Pe principiul: băeții au jucat bine dar i-au bătut scârbili alea, tot așa o să behăie și ciobanul: imunizarea a fost un succes dar a venit scârba aia de variantă mutantă din sudul Africii și le-a stricat jocul la băeți!

 • Anonimule pixelat: repet ca pentru prosti: rata de infectare 0.1% in UAE (tara mega turistica).
  Ce pana mea mai vreti sa-mi spuneti cand cifrele sunt de evidente dar voi anuntati „infectari in masa” acolo unde NU exiata numai ca sa traiti in REALITATEA VOASTRA ?!
  Mergeti la psiho, bro….

 • Te cam lasă nervii. Du-te bre și fă-ți busterul ca să te mai calmezi!
  Pe zi ce trece mi se conturează din ce în ce mai clar că „imunizarea” n-are legătură cu virusul. Cum orice producător are produse diferite în același ambalaj, pentru piețe de desfacere diferite, nu cred că zemurile minune fac excepție de la regulă. Până și ciobanii într-un fel fac brânza pentru consumul propriu și altfel pentru vânzare la piață.
  De la primele vești despre punerea în circulație a vaccinurilor le-am spus tuturor cunoscuților că mă vaccinez doar din aceeași sticluță cu care se va vaccina Iohanete. Și cum Iohanete nu m-a invitat la eveniment, am rămas neînțepat, fără certefecatul vieții!
  Cred că există cel puțin două zemuri minune. Unul cu „apă de ploaie” certificat ca „sigur și eficient” și unul nașparliu. Nu-i exclus să fie mai multe cu destinații și scopuri diferite. Era esențial ca primele doze administrate să nu sperie populația cu efectele adverse. Așa se explică de ce primele valuri de vaccinați nu au fost marcate de un număr alarmant de reacții după vaccin, puținele cazuri fiind mușamalizate cu ușurință.
  Totuși, efectele „adverse” (în realitate căutate de producători) trebuiau testate în medii controlate, fapt pentru care au existat și grupuri țintă, care au primit exclusiv doze nașparlii, și mă refer în special la centrele de îngrijire a vârstnicilor, unde s-a murit pe capete, așa cum au mărturisit o serie de angajați ai acestor centre.
  Primele grupuri de vaccinați au fost tratate cu răbdare, în baza certitudinii că majoritatea se vor întoarce pentru doze ulterioare, încurajați de lipsa efectelor adverse după primele doze. Ba mai mult, aceștia aveau rolul de a-și convinge apropiații despre lipsa riscurilor, prin puterea exemplului iar „beneficiile” erau garantate, o viroză care lasă fără simptome 95% din populație, dă niște secreții nazale obișnuite pentru 4% dintre cetățeni (adică „forma ușoară” promisă de vaccin) și afectează mai grav doar 1% pacienți aflați în stadii avansate ale altor afecțiuni de fond.
  Nu la fel de minunat stau lucrurile pentru cei care nu au avut norocul să primească apă de ploaie. Valul efectelor grave după administrarea vaccinului a început cam din iunie încoace, semn că numărul dozelor cu apă de ploaie s-a redus drastic.
  Practic „Loteria vaccinării” este de fapt loteria dozelor. Odată intrați în logica vaccinărilor succesive, dacă nu ești dintre cei aleși (vom vedea cine sunt exceptați de la certefecatul vieții), este o chestiune de timp până când nimerești un lot „cu eficiență sporită”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.