„Apa are 20 de centimetri pe șosea!”. Decizie a poliției și a Drumurilor Naționale


DN 10 de la Buzău spre Brașov a fost închis din nou.

Șoferii sunt opriți în filtrul instituit la barajul Siriu și trimiși înapoi.

Dacă în urmă cu trei zile  drumul a fost închis din cauza căderilor de stânci de pe versanți, acum motivul este lacul format pe carosabil.

Nu în jud. Buzău, ci dincolo în Covasna în zona localității Sita Buzăului.

Autoritățile buzoiene au luat această decizie după ce și omologii din Covasna au procedat similar.

„Astăzi, 30 iunie 2018, începând cu ora 18:00, s-a închis circulația rutieră pe DN 10, județul Buzău, la solicitarea Poliției Rutiere, în zona localității Sita Buzăului (km 106+400 – km 106+700) din cauza precipitațiilor abundente, care au adus depuneri de apa de circa 20 cm. pe suprafața carosabilă” – comunicat CNAIR

Pentru a ajunge la Brașov, șoferii sunt rugați să folosească  fie Valea Prahovei, fie traseul Cislău – Vălenii de Munte – Cheia – Săcele.

De notat că este a doua oară în acest an când în zona Întorsurii  Buzăului au loc inundații grave după ce de la sfârșitul lunii martie.


Citește și articolul: Jeep luat de apă! „Dacă prindea vreun om pe stradă, era mort”. Iată foto cu prăpădul făcut în comună. CLICK AICI

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.