Apariție surpriză pe banca Metalului. Șefii din CJ Buzău își urmăresc atent investiția

Apariție surpriză pe banca de rezerve a echipei Metalul Buzău la ultimul meci dinaintea începerii campionatului.

E vorba de secretarul CJ Buzău – Laurențiu Gavrilă – și de directorul economic – Liviu Ciolan, care au văzut meciul alături de secundul George Timiș.

Dacă despre Ciolan se știa că este un microbist cu state vechi, a surprins prezența lui Gavrilă.

În acest an, CJ Buzău a devenit sponsorul principal al Metalului, alocația pentru cele cinci luni până la sfârșitul anului fiind de 1,7 miliarde de lei vechi.

Prezența celor doi se explică astfel prin faptul că au vrut să urmărească de aproape investiția CJ în fotbal.

„Nu am suplimentat special pentru Metalul bugetul CJ Buzău alocat sportului. Din a doua jumătate a anului, atât HM Buzău, cât și Stejarul, și-au manifestat intenția de a ființa în cadrul noului club sportiv al Primăriei. Cele două echipe vor fi finanțate pe mai departe de primărie. Astfel că banii prevăzuți la începutul anului pentru handbal fete și rugby au fost redistribuți către fotbal, la Metalul”, a anunțat Ciolan.

Metalul Buzău va debuta sâmbătă în Liga a treia pe teren propriu, de la ora 17.00, contra formației călărășene Înainte Modelu.

Echipa buzoiană este antrenată de Valentin Stan și prezidată de „celebrul” Gigel Guiu.

Citește și articolul: Reușită a CJ Buzău! Neagu a semnat azi contractul! Investiție de 4 milioane de euro! „Va fi ceva deosebit!”

Ultimul, probabil, că nu s-a obișnuit cu noul statut, de conducător al unei divizionare C, și de aceea la meciul cu FC Buzău a avut câteva ieșiri necenzurate, așa cum se poate vedea și din fotografia alăturată.

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.