Aparține unui fost pădurar care căuta coarne de cerb prin pădure

Fotografiile și informațiile ne-au fost furnizate de un cititor care făcea drumeție la Bisoca, pe hotarul dintre județele Buzău și Vrancea.

Au ars nu doar un autovehicul de teren, ci și vegetația din jur (vezi foto mai jos).

Autovehiculul de teren ar aparține unui fost pădurar, venit să caute prin pădure coarne de cerb.

Un scurtcircuit ar fi aprins mașina, iar de aici focul s-a extins la vegetația din jur.

Când fostul pădurar s-a întors din căutare, și-a găsit mașina arsă complet.

Pentru stingerea incendiului de vegetație s-au implicat și mai mulți voluntari buzoieni care făceau off-road. Aceștia au sunat la 112 pentru a chema pompierii.

Martor: „Până să vină pompierii am început sa stingem focul cu preșurile de la mașini. Alții, mai curajoși au mers direct cu mașina pe marginea flăcărilor. După aproape două ore au sosit și două mașini de pompieri și un autoturism al poliției”

Citește și:

loading...

2 comentarii la „Aparține unui fost pădurar care căuta coarne de cerb prin pădure

  • Cei mai mari infractori in activitatea de ingrijire ,exploatare si paza a padurilor, sunt tocmai …..PADURARII! Astia sunt padurari,cum este …… „lupul paznic la oi”. Daca se va cerceta cu mare atentie acest „incendiu”,se va descoperi ca de fapt este o incercare de a sterge urmele jafurilor si furtului de lemne! Iar in zona respectiva,se va descoperii cine sunt adevaratii vinovati pentru furtul de lemne si defrisarea padurilor.De asemenea, se poate lesne constata cine sunt „imbogatitii si imbuibatii” de peste noapte,ce au facut averi uriase din „afacerile” cu lemne. Dar cum „organilii isi fac datoria dupa cum sunt asociati si infratitiin afaceri si infractionalitate ” cu „padurarii”,o sa vedeti ca adevarul si dreptatea vor umbla ca de obicei……..”cu capul spart”.Vivat „justitia”,vivat „politia” !Despre celelalte organe,……”numai de bine”!

    Răspunde
  • Pădurari sunt plătiți slab să fure cu șefi lor pădurea că dacă Lear da salarii mai mari nu ar lasă pădurari pe nimeni sa fure.

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.