Apel la 112 de pe Bd. Unirii Sud, lângă OP 7. „Veniți repede. Sună alarma din bloc și e plin de fum”. Iată ce au constatat pompierii la fața locului!

Două mașini de pompieri au trecut în urmă cu câteva minute cu sirenele pornite și în mare viteză pe Bd. Unirii.

Ce se întâmplă, ce a luat foc, se întrebau îngrijorați trecătorii și cei ieșiți la balcoane.

Cele două mașini au oprit în mijlocul bulevardului, iar pompierii s-au îndreptat grăbiți spre amanetul de la parterul blocului de lângă Oficiul Poștal nr. 7. 

Pompierii au fost întâmpinați într-adevăr de fum, iar alarma într-adevăr suna.

Însă, cu nasul fin, salvatorii și-au dat seama că totuși ceva nu-i în regulă. 

„Opriți, nu mai veniți cu tulumbele. Ăsta nu-i fum de de la foc, e de la altceva. Alarmă falsă”, a strigat șeful echipajului.

Când au ieșit pe partea cealaltă a blocului, pompierii au dat nas în nas cu băieții de la RER, cu vermorelul în spate, care făceau dezinsecția. 

Amanetul are ieșire și prin spate după parcurgerea unui culoar, ușa era întredeschisă, și, normal, fumul a pătruns în incintă. 

„M-am speriat foarte tare. Camera se umpluse de fum, abia mai vedeai. A început să sune și alarma. M-am panicat și am sunat repede la 112. N-am știut ce e, îmi cer scuze că i-am pus degeaba pe pompieri pe drumuri”, ne-a spus angajata firmei de amanet care a dat alarma.

În loc de concluzie, mai spunem doar că și la un sfert de oră după ce au ajuns la fața locului, pompierii încă mai scriau la hârtiile obligatoriu de completat, indiferent dacă alarma e falsă ori reală. 

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.