APETI BOX – Legume și fructe culese direct de pe internet!

Salată verde, mere, rosii cherry sau struguri sunt doar câteva dintre produsele pe care le poți găsi la cel mai nou magazin online din Buzău, APETI BOX!

În contextul actual al pandemiei, creatorii conceptului APETI BOX au găsit o soluție inedită, pentru cei care nu vor să se expună spațiilor aglomerate sau pentru cei care nu au timp să meargă prin magazine pentru a face aprovizionarea unui meniu sănătos.

APETI BOX te ajută să mănânci mereu sănătos acasă sau la birou

Alegerea celor mai proaspete legume și fructe este acum o joacă! Persoanele dornice de produse cu gust autentic, pot achiziționa, la doar un click distanță, cutii personalizate cu fructe, legume și verdețuri atent selecționate, calculate în funcție de numărul celor care îl vor consuma. Fiecare cutie este transportată până la ușa clienților, ideea dovedindu-se surprinzător de eficientă!

„Ne-am dorit să oferim buzoienilor o soluție prin care aceștia să aibă mereu la îndemână legume și fructe atent alese. În doar o singură săptămână de la lansarea magazinului virtual, am adunat deja peste 35.000 de vizitatori, doritori de bunătăți proaspete, acasă sau la birou! Și deși am început activitatea recent, avem clienți care comandă zilnic, de la tineri și până la persoanele varstnice care se deplasează mai greu sau care pur și simplu nu au timp pentru cumpărături. Li se pare mult mai comod să sune, iar în câteva ore să aibă comanda la ușă.”, spun creatorii APETI BOX.

Marfa este mereu proaspătă, aprovizionarea este făcută în fiecare zi, iar cea mai bună parte este că poți comanda produsele separat sau poți alege una dintre cutiile standard (mică, mare sau medie), pe care le găseşti permanent pe website.

Tot ce trebuie să faci este să dai un telefon la numărul 0752 333 133, să accesezi website-ul https://www.apetibox.ro/ sau să dai un mesaj echipei, pe pagina de Facebook https://www.facebook.com/apetibox/, iar comanda ta va fi livrată in cel mai scurt timp!

loading...

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.