Apostu: „Dacă par un pic tras la față, să știți că nu-i deloc confortabil”

Până sus, în podul Colegiului Eminescu, a ajuns azi viceprimarul Ionuț Apostu, venit să inspecteze lucrările de reabilitarea a clădirii cu valoare arhitectonică din Buzău.

„Mi-am mutat biroul în podul Colegiului Mihai Eminescu!😄😄😄
Dacă par un pic tras la față, să știți că pe schelă la înălțimea aceea nu e deloc confortabil!😉”

„Indienii sunt la treabă și lucrează în ritm alert. Întârzierile provocate de pandemie sper să fie recuperate din mers și constructorul să respecte data de finalizare a reabilitării clădirii!”, a anunțat Apostu.

Termenul de finalizare a lucrării este 1 februarie 2021. Asta poate însemna că elevii și cadrele didactice ale liceului vor reveni acasă în semestrul doi al anului școlar viitor (de la fostul Liceu C. Nenițescu de pe str. Transilvaniei).

Un merit la modernizarea clădirii liceului îl are actualul șef al PSD – Marcel Ciolacu. În perioada în care a fost vicepremier în guvernul Tudose, Ciolacu a pus reabilitarea Colegiului Mihai Eminescu, al cărui elev a fost, pe lista obiectivelor finanțate în cadrul PNDL 2 (investiție de 6 mil. €).

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/aurastereaca.

loading...

2 comentarii la „Apostu: „Dacă par un pic tras la față, să știți că nu-i deloc confortabil”

  • Indieni ca indieni. Dar armarea cu plasa sudata fara suprapuneri acoperită cu tencuiala clasică e buleala tipic romaneasca. Vai mama noastra de meserie

    Răspunde
  • Băi, nene, zici că-i campanie „erect-orală”, așa se pozează ăștia prin tot fel de locuri unde muncesc ALȚII…

    Nea omu’ ăsta din articol oare respectă regulile de protecție (contra) muncii acolo sus, pe schele? Zic și io așa, „dăcât”… 😉

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.