Apostu: „Nu mai intră decât 81! Apoi se trage bariera”

Reacție rapidă a șefilor din Primăria Buzău după imaginile din weekendul trecut când mașinile nuntașilor au ocupat Parcul Crâng.

Ionuț Apostu, viceprimar: „Nu se va mai întâmpla așa ceva. Am dat dispoziție să fie lăsate până la 81 de mașini. Atâtea sunt locurile marcate pentru parcare. După a 81 mașină se coboară bariera și nu mai intră nimeni”

Notă: parcarea se umple rapid în condițiile în care sunt nunți la cele patru localuri (Conacul Trandafirilor – sus și jos, New Generation – insulița și Max)

În plus, azi – ca să se evite ocuparea ilegală a aleilor din Crâng, muncitorii de la Urbis Serv au plasat opritoare prin tot Crângul. Vezi foto mai jos.

Dacă anunțul vicelui Apostu că de la 81 de mașini se va închide bariera va fi pus în practică, probleme ar putea avea și nuntașii care intră în Crâng la „cortul lui Brebeanu” tot pe Aleea Căprioarei.

Aceștia parchează pe terenul de sport situat vizavi de cort (deținut de Direcția Silvică Buzău).

Evident că nu plătește nimeni pentru ocuparea terenului de sport. De fapt, tot „cortul lui Brebeanu” nu plătește nimic pentru ocuparea spațiului exclusivist din Crâng, adică de vreo 10 ani (!), până când nu se termină procesele penale și civile, Direcția Silvică și parchetul susținând că terenul a fost ocupat ilegal de „cortul lui Brebeanu”.

Citește și:

loading...

4 comentarii la „Apostu: „Nu mai intră decât 81! Apoi se trage bariera”

 • 81 de masini tot este exagerat. Ieri, plimbandu-ma cu copilul au trecut coloane intregi de masini, cate 5 deodata. Asta de ce se intampla, sunt cumva nunti joia? De asemenea, ideal ar fi niste opritoare mai solide, acelea nici nu aveau un sistem de oprire, putand fi coborate prin simpla scoatere a unui cui.

  Răspunde
 • Să nu ne îmbătăm cu apă rece : ” jocurile sunt făcute ” și mai devreme sau mai târziu Crângul secular va fi acaparat ! Toți cei care sunt sau se vor perinda la putere au interese economico-financiare și vor ” orienta ” opinia publică spre acceptarea acelui deznodământ …

  Răspunde
 • Auzi tereaca, de ce nu a putut toma sa sparga aceste gasti cum spuneai in alte vremuri ?
  Esti amabil sa ne răspunzi? Mulțumesc anticipat!
  Cu deosebit respect Nelu Vasilache!

  Răspunde
 • LA BUYAU LEGEA ESTE O AIUREALA ………………….DACA VICEPRIMARULINCALCA LEGEA……………….CE SA VORBITI VOI CETATENII DINACEST ORAS DE RESPECT CORECTITUDINE SI ETC……………………………..SE CUNOASTE ITALIA SI SPANIA PREDOMINA LA BUZAU…………………….SI P.S.D CARE MINTE LA GREU …………………NOI RESPCTAMLEGEA SPUNE DUL MARCEL CIOLACU………………………CE PARERE ARE BAI NENE IN AUSTRIA SCRIE INTERZIS …………………..ASTA E TRECI BEETALEN AMENDA AICI 81 PAI DE CE NU 1081 SUCCES SI VOTATI TOT PE ASTIA

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.