„Apreciez că terenurile care ne-au fost luate ilegal de Primăria Buzău valorează acum peste 30 de milioane de euro!”

C-tin Vlad, directorul Stațiunii de Cercetare Legumicolă Buzău, a confirmat azi pentru buzoienii.ro scenariul fericit pentru unitatea pe care o conduce, dar și ipoteza neagră pentru orașul Buzău.

„Eu am spus de la început că cele 33 de hectare ne-au fost luate ilegal de Primăria Buzău și, iată, chiar dacă foarte târziu, că există acum posibilitatea de a ni se face dreptate. Din păcate, justiția se face greu în România, iar acum pe mare parte din acele terenuri s-a construit deja. Întrucât, noi nu le mai putem folosi pentru cercetare, în caz că vom câștigat și la apel, atunci bănuiesc că va trebui să fim despăgubiți. Apreciez că acum valoarea celor 33 de hectare depășește 30 de milioane de euro”.

Această ipoteză spre care lucrurile se îndreaptă – întrucât ilegalitatea comisă în 2001 de fostul primar C-tin Boșcodeală și complicii săi e străvezie și pentru un ageamiu într-ale justiției – va însemna o lovitură de măciucă în capul primarului C-tin Toma, dar și al buzoienilor care visau la un oraș mai frumos.

În condițiile în care Primăria Buzău va fi pusă să plătească cele 30 de milioane de euro vehiculate, Buzăul nu va mai avea pentru câțiva ani niciun leu de investiții.

Toți banii, vor merge pentru achitarea datoriei către Stațiunea de Cercetare Legumicolă.

În aceste condiții, dacă scenariul va fi confirmat și după apel, primarul C-tin Toma poate merge liniștit acasă peste câțiva ani când va exista o sentință definitivă în justiție.

Buzăul se va descurca de atunci și cu un primar-funcționar care doar să semneze notele de plată către Stațiunea de Cercetare.

Boșcodeală zice că a făcut un bine orașului

În acest timp, Boșcodeală încă mai susține că luând terenul de la stațiune a făcut un bine Buzăului:

„Am adus municipiului Buzau 33 de hectare de teren pe care s-a ridicat un mall și un cartier de locuinte. Mii de locuri de munca si zeci de miliarde la bugetul local”.

Asta ar însemna (prin comparație) domnule primar că un oarecare ar face o faptă bună dacă ar lua bunurile dvs. și le-ar da – nu unui mall – ci, mai mult, unor săraci ?

Și, în plus, credeți că domnii de la Carrefour n-ar fi făcut magazin în altă parte a Buzăului (unde să angajeze oameni și să plătească taxe) ?

Cu siguranță ar fi fost mult mai bine. Buzăul scăpa astfel și de aglomerația de mașini din zonă, căci în lumea civilizată primarii au obiceiul de a nu da aprobare de construcție pentru mall-uri, fix în zona în care există cel mai important trafic din oraș.

Citește și articolul: „Domnu’ Tereacă, ia veniți! Au înflorit lalelele lui Toma! Sunt și albe și albastre”. De fapt, nu sunt lalele

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

9 comentarii la „„Apreciez că terenurile care ne-au fost luate ilegal de Primăria Buzău valorează acum peste 30 de milioane de euro!”

 • Întrebare:de ce sa plătească Primăria si nu Boscodeala?

 • De ce sa plateasca oamenii sau primăria? Sa plateasca alesul, în cazul de fata Boscodeala !
  Mita sau foloasele cine le-a luat ?
  Nu instituția în sine semnează, semnează alesul numit ca persoana cu drept de a semna.
  Alesul plătit si votat de urbe.

 • Vă dați seama ce măgărie s-ar face? Populația(pentru că primăria nu tipărește bani, deci banii nostri) ar plăti stațiunii adică statului milioane de dolari! Deci câțiva hoți au dat lovitura, iar noi vom plăti jegurilor psd-iste alți bani.

 • Pingback:

 • Terenurile Statiunii de Cercetare pe care nu faceau NIMIC vreti sa spuneti ? Aahh, da. Acum mi-am dat seama…
  In acest timp, cu bune sau rele, a rasarit un frumos si mare cartier. In final, ceva ce ramane in urma, nu himere legumicole ::)))

 • Boscodeala a fost ales cinci mandate de către cetățeni. Clar vor plăti tot cetățenii de bine ai Buzăului, doar a fost ales CORECT!!! Așa ca logic vom plăti cu totii. Ani de zile a fost ales, așa cum face actuala clasa politica , cine pierde??

 • Derbeu de Boscodeala a luat milioane de euro pt terenurile pe care este Carefuor si celelalte supermaketuri si el ne spune de locuri de munca. In alte state din Europa aceste supermaketuri se fac si la 10 km de oras(Barcelona) um exemplu pt a i proteja si pe ceilalti comercianti. Barfele spun ca averea lui Boscodeala se ridica la peste 200 mil € . Sa plateasca el suma respectiva nu noi cetatenii

 • Oare niste avize de legalitate nu au fost date si de catre niste “juristi” de la Primarie,Prefectura si alte institutii publice implicate in aceasta talhareala “boscodista”? Eu cred ca sunt mult mai multi cei care trebuie sa plateasca .Inclusiv cei care au dat mita si spagi pentru terenul pe care s-au construit mallul,cartierul de locuinte……VINOVATII SAPLATEASCA! CU TOTII!

 • Eu aș propune ,ca toate bunurile lui Boșcodeală ,să fie sechestrate ,inclusiv pantofii din picioare ,să vedeți atunci cum primărelul nostru jucăuș o să scoată banii de pe unde îi are și să plătească frauda .Și asta cât mai curând ,pentru că ăsta poate fugi peste graniță în doi timpi și trei mișcări ,și atunci să vedem de unde o să recuperăm un așa prejudiciu ,de 30 de milioane cât se spune că a fraudat .?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.