Aproape de bunicii noștri

Sprijin pentru 30 de persoane vârstnice care locuiesc în comuna Costeşti, judeţul Buzău și au venituri mici, sunt singure, neajutorate, au probleme locomotorii şi nu se pot deplasa la magazin pentru a-şi procura alimentele si produsele de bază, necesare traiului de zi cu zi.

„Dorim să le ajutăm, distribuindu-le pachete care vor conţine alimente de bază şi nu numai, mai ales în această perioadă în care preţurile au crescut foarte mult. Scopul acestui proiect este acela de a oferi un strop de fericire şi lumină în sufletele persoanelor vârstnice aflate în nevoie şi care locuiesc în localităţile: Costeşti, Gomoeşti, Spătaru, Groşani, Pietrosu, Budişteni. De asemenea ne dorim ca prin acest proiect să oferim în acelaşi timp aportul unei stări de bine din punct de vedere emoţional. Ne dorim ca aceste persoane să simtă că fac parte din comunitate şi că suntem alături de ele nu doar în perioada sărbătorilor”.

Inițiativa „Aproape De Bunicii Noștri!” aparține ASOCIAŢIEI CULTURALE „ÎMPREUNĂ PENTRU COPIII TALENTAŢI” din Costești.

În perioada mai-iunie din acest an, 30 de persoane vârstnice din comuna Costești vor beneficia de pachete cu alimente de bază în valoare de 4.718 lei.

Proiectul este încadrat în subdomeniul “Start pentru Persoane din mediul rural”, finanţat prin programul Start ONG, lansat de Kaufland România şi implementat de Asociaţia Act for Tomorrow.

StartONG este un program lansat de Kaufland România şi implementat de Asociaţia Act for Tomorrow. Domeniile vizate sunt educaţie, sănătate, mediu, social şi cultură. Valoarea totală a programului este de 500000 euro.Programul StartONG este cel mai simplificat instrument  de finanţare comunitară destinat ONG-urilor tinere, instituţiilor publice şi grupurilor informale/de iniţiativă.

loading...

Un comentariu la „Aproape de bunicii noștri

  • 30 Euro de batran si nu se pune problema ca asteapta sau nu pot, pentru ca sunt oameni rezistenti, caliti de viata, ci faptul ca cineva le dechide usa si arata ca nu i-a uitat. Marea durere a oamenilor simpli este uitarea. Restul avem conturi online, ramanem ~vii~ pe vecie.
    Mai multe ONG-uri si asociatii implicate in viata sociala a unei comunitati, mai putine oportunitati pentru ~alesi~ sa-si lase debandada sa-si faca de cap. N-am vazut in viata mea o actiune apolitica sau profesionala cu pancarte si doleante, in fata institutiilor care ne administreaza existenta, la Buzau. Somnic pufos, monstruleti mov la urma.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.