Aproape de minune! De-ar fi fost și spectatori…

Victorie dulce amară pentru echipa buzoiană de handbal.

Dulce pentru că Buzăul a câștigat meciul. Amară întrucât victoria s-a făcut la o diferență de șase goluri (27-21), deși necesarul era de opt (la șapte goluri franțuzoiacele aveau avantajul golurilor mai multe din deplasare, 23-16 în tur).

Amară și pentru că alor noastre le-a lipsit puțin pentru a împlini minunea. Păcat, Nantes era de bătut. Cu ceva mai mult curaj, poate și noroc, Gloria putea pune azi opt goluri diferență pe tabelă.

Buzoiencele au avut în mai multe rânduri, în repriza a doua, cinci goluri avans. Atunci când aveau mingea și timp sufiecient de a mări diferența, 6,7, 8. Din păcate, distanțarea la șase a venit târziu, iar franțuzoiacele au avut inteligența, poate și norocul, de a nu se face șapte.

Bine au jucat, de la Buzău, Janusevici (9), Shteriova (4) , Subțirică (3), Petrovici (3), Rotaru (2) și portărița Alina Iordache.

La final, lacrimi pentru alde Rotaru și Șshetriova și hora bucuriei încinsă la Buzău, în mai multe rînduri, de franțuzoiace.

Pentru Gloria rămâne să joace bine în campionat și să încerce cu mai multe experiență, încredere și omogenitate calificarea în grupe – anul viitor.

Nou. Dunărea Brăila s-a calificat. Deși porneau cu șansa a doua, brăilencele au învins pe Viborg în ambele meciuri. E drept, Brăila a avut avantajul de ajuca ambele meciuri pe teren propiu.

loading...

3 comentarii la „Aproape de minune! De-ar fi fost și spectatori…

  • „…deși necesarul era de opt (la șapte goluri franțuzoiacele aveau avantajul golurilor mai multe din deplasare, 23-16 în tur).”În comentariul de pe transmisiune ai repetat obsesiv, spre final, că ne este necesară o victorie la 7 goluri diferență, deşi era evident că nu este aşa! Auraş, fii profesionist, că doar de aceea ai avut privilegiul de a urmări meciul live, nu? Cred că nu îl consideri un comment „nefiresc” şi îl vei publica!

    Răspunde
  • Felicitări, este sincer un progres! Ai greşit şi cu alte ocazii, de exemplu când „promovezi” sau „înfierezi” într-un mod anume actele unor politicieni, deşi ele sunt la fel de periculoase pentru noi toți! Uite, cum comentezi promovarea lui Țepeluş pe un loc eligibil la alegeri, cel care a avut grijă să ne transmită că „a fost acolo la chemarea tatucului Dragnea „? Că doar nu „tătucul” l-a promovat! Pt.că dacă l-ar fi propus vreun „boşcodist” sunt aproape sigur că până acum aveai un punct de vedere!

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.