„Ar fi de aur dacă s-ar întâmpla așa!”

Cel din fotografiile articolului e Vasile Tudose, fostul jucător și antrenor de la Gloria Buzău, acum profesor de sport la Liceul Henri Coandă (fost CFR) din Buzău.

Ce arată Tudose cu degetul e fostul teren de fotbal și rugby de la Locomotiva, teren lăsat în paragină de mulți ani, din cauza (dez)interesului unora și altora.

Zilele trecute, la invitația profesorilor liceului, primarul Toma a vizitat incinta unității de învățământ.

Aici, conducerea liceului, dar și profesorii de sport i-au smuls promisiunea primarului că terenul va primi finanțare pentru reabilitare și că va fi dat spre folosință unității școlare care are, atenție, inclusiv clase de fotbal (precum LPS-ul).

Vasile Tudose: „Ar fi de aur, dacă s-ar întâmpla așa. Nu doar pentru noi, Liceul Henri Coandă, ci pentru tot fotbalul buzoian. Pe lângă echipele liceului, dacă se investește într-un gazon de calitate, cu drenaj și instalație de irigare, terenul va putea fi folosit inclusiv de juniorii de la Gloria și chiar de echipa mare, care acum face naveta pe la Merei ori Săhăteni”

Terenul de fotbal are deja vestiare pentru că e învecinat cu sala de sport a liceului. Tudose arată cu mâna către vestiarele sălii de sport

Rămâne acum de văzut când va reuși primarul Toma să găsească în buget banii necesari refacerii/modernizării terenului de fotbal.

În ultimii ani, Primăria Buzău a mai modernizat din fonduri proprii două stadioane din Buzău, cel din „groapă”, de la Concas, folosit acum de LPS, și stadionul de atletism (vezi foto mai jos).

Citește și:

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.