„Ar trebui schimbate chiar de la viitorul meci!”

„Mi-au plăcut rusoaicele, portărița și fata care a transformat tot de la 7 metri. Dar nu mă întrebați cum le cheamă că nu știu. Ar trebui schimbate tricourile astea chiar de la viitorul meci, iar numele jucătoarelor să fie lizibile”, a spus primarul C-tin Toma, la ultimul meci de la Buzău al echipei de handbal fete.

Iar Toma are aici dreptate. Tricourile SCM Gloria sunt fie albastre cu scris roșu, fie roșii cu scris albastru.

Iar de la distanță, din tribună, în condițiile în care jucătoarele sunt în permanentă mișcare, e dificil a citi numele imprimate pe tricou.

În plus, trei dintre titulare sunt jucătoare străine cu nume mai greu de reținut pentru publicul larg.

Altfel, primarul e mulțumit de echipa de handbal fete, îndeosebi de faptul că lumea vine în număr din ce în ce mai mare la meci, iar perspectiva e ca în viitorul apropiat sala să fie plină ochi.

Marți (13 nov.), SCM Gloria (loc 9) va juca ultimul meci din acest an, pe teren propriu cu Zalăul lui Tadici (loc 8) la Sala Sporturilor – ora 17.00.

Cu trei înfrângeri în ultimele patru meciuri, SCM Gloria are musai nevoie de victorie pentru a termina anul în prima jumătate a clasamentului (14 echipe în total).

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!


Citește și:  Primaria Buzău s-a înțeles cu Armata și cu LIDL CLICK AICI  

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

Un comentariu la „„Ar trebui schimbate chiar de la viitorul meci!”

  • Sala ar putea fi plina. Daca ar exista mai multa transparenta. Daca ar exista in club oameni care sa se ocupe cu adevarat de aceasta sectie. Daca s-ar distribui afise prin oras atunci cand fetele joaca acasa, daca ar exista mai multe informatii despre jucatoare, poze, interviuri, daca ar exista marketing, daca s-ar scoate la vanzare materiale promotionale cu insemnele clubului, daca s-ar putea achizitiona replici ale tricourilor de joc….

    Daca si iar daca…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.