Arbitraj favorabil, jucători obosiți, doar remiză cu Ceahlăul

Penalty ușor acordat Gloriei la finalul primei reprize.

Buzoienii au cerut henț după un corner, dar au primit 11 metri trei secunde mai târziu după o cădere a lui Andreas Mihaiu de lângă Neicuțescu.

Croatul Pervan a transformat și Gloria a intrat în avantaj la vestiare
Putea fi chiar 2-0 în prelungirile primei reprize, dar Wiktorski a trimis cu capul în bară. În minutul 19 și oaspeții au avut o bară, după un șut din afara careului

Probabil obosiți, să nu uităm, Gloria a avut săptămâna trecută și meci în Cupă, jucătorii Gloriei n-au făcut un meci prea bun pe faza ofensivă. Toți jucătorii de atac au rămas datori.

Din păcate, după un corner, în minutul 69, Gloria este egalată, reluare cu capul din careu al unui fundaș scăpat din marcaj.

Din minutul 81, Gloria a jucat cu un om în plus, Neicuțescu primind ușor al doilea cartonaș galben:


Deși Prepeliță a trimis trei oameni de atac în teren (Chicăroșă, Cr. Dumitru și Brâncoveanu), Gloria n-a putut să pună presiune pe adversar, remiza fiind echitabilă.

Andreas Mihaiu n-a mai reușit azi cursele în viteză cu care ne obișnuise în meciurile precedente

La interviuri, Prepeliță și-a criticat destul de sever jucătorii: „Nu-mi explic prestația unor jucători cu experiență. Nu le-a cerut nimeni să joace cu mingi lungi. Un meci slab, sunt probleme, trebuie rezolvate în vestiar. Mai sunt două meciuri, apoi vom face o analiză. Probabil se va lăsa cu despărțiri”

Runda viitoare, Gloria joacă în deplasare la Dumbrăvița, apoi în ultimul meci din campionat din acest an va juca în Crâng pe 2 decembrie cu Csikszereda M. Ciuc.

Citește și:

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.