Arbitrii n-au dat nici 7 m, nici eliminare

Mai erau câteva minute din meci. Final tensionat, oricare dintre echipe putea câștiga. Diana Predoi, extrema Buzăului, prinde un culoar, dar în loc de aruncare se prăbușește pe parchet. Tânăra jucătoare plânge de durere, spectatorii cer 7 metri și eliminare pentru adversara care a incomodat-o.

Jucătoarea Buzăului nu mai poate continua meciul și e scoasă pe brațe de pe teren. Arbitrii însă, nu dictează nicio sancțiune.

„Trebuia 7 metri și eliminare. Probabil, Diana a fost călcată pe picior. Chiar dacă Diana a fost cea care a călcat pe piciorul adversarei, tot 7 m era” – oficial SCM Gloria

Astăzi, după ce se va efectua radiografia, se va afla leziunea suferită și perioada de repaus a extremei buzoiene. Din păcate, mai toate jucătoarele echipei din Buzău au diferite suferințe, mai mici sau mai mari, cu consecințe directe în evoluția de pe teren și în rezultatele echipei.

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!

Citește și:

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

Dă, mai jos, CLICK pe „Îmi place” pentru a primi zilnic știrile buzoienii.ro pe facebook.

loading...

Un comentariu la „Arbitrii n-au dat nici 7 m, nici eliminare

  • Cu citeva minute mai devreme ( parca era egalitate ) a mai fost o faza de eliminare; Gedroit a recuperat mingea si a vrut sa lanseze contraatacul, doua coechipiere fiind foarte aproape de poarta adversa ; a fost impiedicata si s-a hotarit sa traga spre poarta goala dar a ratat; trebuia intoarsa faza
    De asemenea cind se indica joc pasiv la Bistrita se dadeau dupa aceea cam 7-9 pase
    Bineinteles ca observatorului ii sint indiferente greselile de arbitraj; important e sa-si incaseze salariul
    Fazele de fortare in atac au fost apreciate diferit la cele doua echipe

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.