Are arsuri pe 70% din corp. E ținut în viață de aparate

„Vă rog din suflet să ne ajutați și să vă rugați împreună cu noi ca fratele meu să se facă bine. Vă rog, cine vede asta să se roage pentru el, vă rog”.

E mesajul disperat al surorii tânărului de 15 ani, electrocutat aseară în gara Buzău, după ce a încercat să-și facă un selfie pe un vagon.

Alex Apostol a fost transportat azi-noapte cu elicopterul de la Buzău la spitalul de copii Gr. Alexandrescu. Din păcate, prognosticul medicilor e rezervat.

„Are arsuri pe 70% din corp, iar organele interne îi sunt afectate. Mâine se va încerca deconectarea de la aparate pentru a se vedea dacă poate respira singur. Dacă poate, va intra în operație”, ne-a spus un prieten bun, care se roagă la rându-i pentru el.

Alex Apostol e elev în clasa a zecea la Colegiul Tehnic și e de loc din satul Cotorca (Comuna Glodeanu Siliștea).

Are o soră mai mare, alături de care stătea într-o cameră la blocurile muncitorești situate vizavi de Drăgaică.

Aseară, după miezul nopții, a ajuns cu niște prieteni în zona gării CFR. Ceasul rău, a încercat să-și facă un selfie pe unul dintre vagoane, când a fost lovit de arcul electric.

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!

Citește și: O fată norocoasă. De unde a plecat și unde a ajuns. În doar un an! CLICK AICI

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

5 comentarii la „Are arsuri pe 70% din corp. E ținut în viață de aparate

 • Ar trebui numit Colegiul Atehnic. Si in gimnaziu, unde se invata lucruri elementare, ed. tehnologica e facuta la misto (cand e facuta). Noroc ca multi nu ajung pe langa trenuri sau le e lene, ca altfel multi ar fi in stare. Oricum, nu e singurul.

 • Iti dai seama ce somn tragea baiatul la scoala daca nici lucru atat de simplu, elementar si logic nu a retinut si s-a dus sa intinda mainile la fire.
  Totusi povestea e dubioasa, ce seflie e ala la 1 noaptea la intuneric?
  Sigur nu era la ciordeala si a pus mana pe firul de cupru care nu trebuia?

 • Nu e de glumit cu 27kv…… mai ales cand e umiditate in atmosfera! 🙂 Daca scapa din asta sa.i pupe mainile medicului si sa se roage pentru sanatatea lui si a medicului! Mare este DUMNEZEU!

 • Nu era la ciordeala, uita-te si tu la poze, ti se pare genul care sa faca asta? Si apoi, ce si cum sa furi de pe acoperisul unui vagon? Au mai murit asa, de obicei fete, tot noaptea.
  Nu sunt eu care sa iau apararea unora de genul, stiu ca dorm pe ei sau fac circ in ore si 99% e vina lor, nu a profesorilor, dar ed. tehnologica chiar nu prea e facuta cum trebuie in multe locuri, toti o iau la misto, profesori, elevi, directori, parinti, apoi se duc cu sarma-n priza.

 • Chiar și fără educație tehnica ar fi trebuit sa știe ca poate fi electrocutat dacă se urca pe vagoane. Au fost atâtea cazuri, s-a mediatizat foarte mult pe toate canalele media, asa încât toată lumea a luat la cunostinta. Dar, flăcăul asta a crezut ca lui nu i se poate întâmpla.
  Sa dea Dumnezeu sa fie bine!
  La fel este și în cazul inselaciunilor prin metoda “accidentul”. Tot se mai găsesc fraieri care cad în plasa infractorilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.