Are condamnare pentru maltratarea minorilor folosiți la muncă în Drăgaică

„Condamnă pe inculpatul Toader Florin Marian la pedeapsa amenzii de 100 zile – amendă, pentru săvârşirea infracţiunii de încadrare în muncă a unui minor cu nerespectarea condiţiilor legale de vârstă sau folosirea acestuia pentru prestarea unor activităţi cu încălcarea prevederilor legale referitoare la regimul de muncă al minorilor, în formă continuată”.

E extrasul din sentința Judecătoriei Buzău – pe fond – la adresa lui Florin Marian Toader, deținător tradițional de terasă cu mici la târgul Drăgaica. Numai că Florin Toader a folosit în Drăgaică tineri și mai ales tinere (minore) pe care le ținea pe terasă de dimineața și până noaptea târziu, când pleca ultimul client. Conform mărturiilor fetelor, Toader – finul primarului Boșcodeală – obișnuia să le facă avansuri celor mai drăguțe, iar una dintre ele s-a plâns poliției că a fost chiar bătută în incinta terasei.

Întrucât acest personaj implicat în diverse scandaluri (la adresa lui s-au făcut de-a lungul anilor mai multe plângeri penale) nu cadrează cu noua imagine a Drăgăicii, organizatorii ar face bine să impună câteva criterii de bună practică proprietarilor și firmelor care vor să-și deschidă terase cu mici, cârnați și fripturi în tradiționalul târg buzoian.

Conform Opinia de azi, Florin Toader a mai fost implicat recent într-un scandal, după ce s-ar fi luat la bătaie cu un cetățean rrom la licitația unui apartament scos la vânzare din cauza datoriilor (CLICK AICI).

Probleme cu legea a avut și fratele lui Florin Toader, Denis Toader, acuzat că dat intenționat cu mașina peste un angajat Electrica. Ulterior încadrarea a fost schimbată din tentativă de omor la lovire și alte violențe, iar apoi procesul penal a fost oprit prin retragerea plângerii persoanei vătămate.

În scandalul de la Drăgaică, inclusiv firma lui Florin Toader a fost condamată pe fond.

„Condamnă inculpata SC MAZARO SRL la pedeapsa amenzii de 100 zile – amendă, pentru infracţiunea de încadrare în muncă a unui minor cu nerespectarea condiţiilor legale de vârstă sau folosirea acestuia pentru prestarea unor activităţi cu încălcarea prevederilor legale referitoare la regimul de muncă al minorilor, în formă continuată, săvârşită în luna iunie 2015. Stabile?te pentru o zi de amendă valoarea de 400 de lei, inculpata urmând să achite un cuantum astfel obținut de 40.000 de lei, amendă penală” – extras din sentința Judecătoriei Buzău

Toader a fost impus de nașul Boșcodeală și pe postul de consilier local PSD

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

8 comentarii la „Are condamnare pentru maltratarea minorilor folosiți la muncă în Drăgaică

 • Intradevar e foarte agresiv si arogant mai ales de cand l-a imbogatit nasul Boscodeala si l-a bagat in clanul ce capuseaza institutiile si se crede de neatins ca are pile care il fac scapat indiferent ce face.
  Si toata familia lui e asa, fratele a avut si el niste fapte de tentativa de omor.
  Pana si nevasta lui e la fel de agresiva si aroganta.

 • Baa,terminati fratilor cu acuzatii dinastea ca acest om le dadea o oportunitate la cei tineri sa castige si ei niste banuti iar acea tipa care la acuzat nu prea a avut dreptate,adevarul nu e asta care se scrie in presa…

 • Nu cred in povesti!Buzaul a fost,este si va fi PSD mereu!A ajuns PSD-ul pana la nivel de portar la institutiile publice!Daca doreste ,individul poate face orice in acest judet!Doar instanta poate da o hotarare definitiva prin care sa-i interzica anumite drepturi.Nasicul stie…

 • Poate este timpul sa se aplice si LEGEA fara boscodeli si alte toderisme. Oare contractele cu primaria sunt in regula?

 • Domnu’ Mirel , sa vede ca ati fost colegi de scoala ; ati chiulit amandoi la ora de romana !
  Scrii o fraza luuuunga , fara nici un semn de punctuatie !

  Corect era : „tipa care l-a acuzat” !

 • Nu am cumparat niciodata mici sau bere de la dugheana imputita a acestui individ penal.Noi cetatenii cinstiti care aparam justitia si justitiabilii corecti din aceasta tara,ii somam pe judecatorii si procurorii buzoieni sa respecte si aplice legile in litera si spiritul lor.Fara plocoane si peschesuri,fara mita,fara ingerinte si influente politice,cumetrii,naseli,etc.Daca nu,probabil ca se vor confrunta si ei cu oprobiul si proteste ale oamenilor cinstiti si corecti.

 • cum îl cheamă pe executorul judecătoresc care a deschis licitația și cum s-a ajuns la licitație?

 • Rușine de o mie de ori rușine așa ziselor judecătoare care par să judece cu posteriorul dând câștig de cauză unor astfel de indivizi. Cine votează la referendum pentru această hazna infectă crezând-o justiție, să aibă parte de ea să vadă pe pielea lor cum e să fie târâți prin instanțe de specimene de teapa ăstuia căruia i se dă câștig de cauză fără să se prezinte și care comite acte antisociale pe care judecătoarele fără creier și pic de caracter le premiază ca fapte eroice în folosul comunității.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.