Are doar 30 de ani! Cine va fi viitorul administrator public al jud. Buzău

Astăzi, în ultima ședință a CJ Buzău, s-a aprobat înființarea postului de administrator public al județului Buzău.

„Postul e înființat, numirea o va face viitorul președinte al CJ Buzău. Vă pot spune că dacă voi fi ales eu, administrator public îl voi numi pe tânărul Alexandru Stoica”, a anunțat Emanoil Neagu în urmă cu câteva minute.

Cine este Alexandru Stoica

Are doar 30 de ani și a ajuns în atenția presei locale după ce a fost numit în urmă cu trei ani subsecretar de stat în Ministerul Dezvoltării.

Este fiul primarului din Pănătău, Nicolae Stoica. Actualmente este funcționar în CJ Buzău, iar cei care îl cunosc spun despre el că este un tânăr bine pregătit, serios și muncitor.

Cum Emanoil Neagu are șanse foarte mari de a-și reînnoi mandatul se poate spune că din octombrie tânărul Alexandru Stoica se va ocupa de administrarea județului pe Buzău – pe sectoarele pe care i le va trasa șeful CJ.

loading...

5 comentarii la „Are doar 30 de ani! Cine va fi viitorul administrator public al jud. Buzău

 • Ciudat mod de a promova oamenii competenti ,probabil…In loc sa-i cedeze functia lui,domnul presedinte creaza alta functie ! No comment!

 • ce-l recomandă,este fiul tatălui!

 • Un pilos…. copil de bani gata cu un CV bunicel dar rămâne să demonstreze !!! Numirea pe baza de pile a fost si continua. Va incasa ca salariu bani buni, multi fata de cei care care au experienta si stiu ce sa faca in CJ, se va folosi de munca lor si atat… Mai avem mult pana aceste posturi vor fi ocupate prin concursuri corecte care ar putea genera intradevar oameni cu IQ ridicat si idei si mai ales experienta in administratie. Deocamdata terbuie sa ne multumim cu ciurli-burli din astia de care nu vom scapa decat daca vor primi un post mai bun..

 • PCR… Sau Pile Cunoștințe Relații .
  Nu-i așa, tov Leo? Nu-ți sună cunoscut ???
  Clar, tot Iohannis e de vină !

 • ,,Tânăr bine pregătit, serios şi muncitor” poate fi şi un gunoier… Ce-l recomandă pentru acest post înalt, mai exact, pe acest tânăr?! În afară de marile pile pe care se vede că le are… Şi de foarte probabila ,,potenţă” financiară, indispensabilă şi ea celor care acced în astfel de funcţii înalte…
  Mai interesant ar fi de aflat ce studii a făcut, unde le-a făcut, cum le-a făcut şi… ce profesie are!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.