Are legătură cu o investiție în zonă

Mai mulți buzoieni ne-au sesizat, dezamăgiți, asupra faptului că s-a spart din nou trotuarul de pe Calea Eroilor în dreptul intersecției semaforizate.

Viceprimarul Ionuț Apostu a ținut însă să-i liniștească pe buzoieni și să dea asigurări că la final trotuarul va arăta ca înainte.

„E vorba de investiția care se face peste drum. E vorba de supermarketul LIDL care trebuie branșat la rețeaua de energie. Electrica Distribuție a făcut către Primăria Buzău solicitarea de a lucra în zonă. Am dat aprobare cu condiția ca la final trotuarul să arate ca înainte. S-au scos dalele, s-a spart stratul de ciment, s-au efectuat branșamentele necesare, iar apoi se va turna un nou strat de ciment și se vor pune înapoi dalele. Dacă ar fi fost asfalt, ar fi apărut cunoscutele petice. Așa, cu dale, va fi ca înainte”, a explicat Apostu.

La supermarketul LIDL din Bariera Ploiești se lucrează intens, inaugurarea urmând a avea loc în luna aprilie, înainte de Paște.

Viceprimarul Ionuț Apostu a anunțat că trotuarele din municipiu care vor fi modernizate și care au în subteran rețele de utilități vor fi amenajate cu dale și nu cu asfalt.

În acest fel, în caz că se vor produce avarii, după remedierea defecțiunii trotuarul va arăta ca înainte.

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!


Citește și: Ce spun trecătorii, Vlase și primarul Toma. CLICK AICI

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.


Dă, mai jos, CLICK pe „Îmi place” pentru a primi zilnic știrile buzoienii.ro pe facebook.

loading...

5 comentarii la „Are legătură cu o investiție în zonă

  • este vorba ca….. s-a rasturnat caruta cu prosti …spre ploiesti ..

  • probabil ca buzoienii ăștia care reclama nu au lucrat in viata lor.

  • O prostie cu dalele pe trotuare, unde sau pus dale a ajuns dezastru, ca firmele de casa nu stiu sa le puna, le pun in batjocora de prima data, iar in timp se lasa si devine si mai dezastru.

  • Inteleg ca astia au sapat acum pe sub trotuar si strada sa traga cablul, imediat dupa stratul de asfalt.
    Cand se va lasa micul tunel neconsolidat se vor forma niste camile naturale antiviteza pe Calea Eroilor.

  • se va lasa terasamentul sigur. Apostu, spunea aseara ca nu are solutii pentru amenajarea unui spatiu pentru biciclete. II spun eu, sunt solutii. Cei de la politia locala sa pazeasca zonele care sunt destinate bicicletelor. Plus camere in zona respectiva si nu se va fura nimic. Cat despre militieni, si-au ales aceasta meserie… sa lucreze numai noaptea pentru ca ziua , se plimba ca “voda prin loboda”. Are dreptate Toma, iti alegi, ramai sau executi ordinele primarului. M-am saturat sa vad oameni in straie militienesti plimbandu-se fara pic de jena, pe artere foarte circulate, vezi doamne … vegheaza la siguranta noastra.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.