Are legătură cu un BEBE! Ce s-a întâmplat în noaptea de dinaintea spânzurării

E o informație confirmată din mai multe surse.

Întâmplarea care i-a dat peste cap viața lui Adrian Blidaru are legătură cu un bebeluș.

„Da, prietena lui, Raluca, rămăsese însărcinată. S-a întâmplat cu o săptămână sau două înainte de nenorocire. Testul de sarcină a ieșit pozitiv. Raluca e tot de aici de la noi din Lopătari, părinții lor se cunosc bine, doar că ea învață la Economic și are 16 ani”, ne-a spus o rudă apropiată.

Un băiat frumos, înalt, isteț și talentat. Era solist vocal de muzică populară. La doar 17 ani s-a spânzurat de podul de la Mărăcineni

Totuși, aceasta susține că subiectul venirii pe lume a unui copil, deși a făcut vâlvă în familiile celor doi, fusese oarecum depășit.

„Copiii hotărâseră să-l păstreze pe bebeluș și să-l crească. Părinții au discutat între ei și n-au avut ce face, au trebuit să accepte situația”, a afirmat ruda.

În seara fatidică, Adrian a plecat – ca de obicei – din apartamentul închiriat în care locuia alături de frate și soră către locuința prietenei sale.

Există zvonuri care susțin că acolo s-a produs o ceartă între cei doi. Declicul care – pe fondul bulversării provocate de existența unui bebeluș – l-a făcut probabil pe Adrian să-și piardă complet cumpătul și să ducă la sfârșit gândul nebunesc al sinuciderii.

Adrian, după ce a fost coborât de pe pod

Astăzi, ar urma să se facă autopsia, iar tânărul să fie predat după-amiază familiei pentru înmormântare. Mama băiatului este îngrijitoare la școala din Plaiul Nucului (Lopătari), iar tatăl îngrijea de gospodărie. Părinții mai au un fiu mai mare, militar, și o fiică – elevă la postliceala sanitară. Adrian era mezinul.

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

Un comentariu la „Are legătură cu un BEBE! Ce s-a întâmplat în noaptea de dinaintea spânzurării

  • Ce e mai interesant e ca statul le platea chiria la apartamentul unde se mutasera toate rudele si nu numai.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.