Are legătură cu un BEBE! Ce s-a întâmplat în noaptea de dinaintea spânzurării

E o informație confirmată din mai multe surse.

Întâmplarea care i-a dat peste cap viața lui Adrian Blidaru are legătură cu un bebeluș.

„Da, prietena lui, Raluca, rămăsese însărcinată. S-a întâmplat cu o săptămână sau două înainte de nenorocire. Testul de sarcină a ieșit pozitiv. Raluca e tot de aici de la noi din Lopătari, părinții lor se cunosc bine, doar că ea învață la Economic și are 16 ani”, ne-a spus o rudă apropiată.

Un băiat frumos, înalt, isteț și talentat. Era solist vocal de muzică populară. La doar 17 ani s-a spânzurat de podul de la Mărăcineni

Totuși, aceasta susține că subiectul venirii pe lume a unui copil, deși a făcut vâlvă în familiile celor doi, fusese oarecum depășit.

„Copiii hotărâseră să-l păstreze pe bebeluș și să-l crească. Părinții au discutat între ei și n-au avut ce face, au trebuit să accepte situația”, a afirmat ruda.

În seara fatidică, Adrian a plecat – ca de obicei – din apartamentul închiriat în care locuia alături de frate și soră către locuința prietenei sale.

Există zvonuri care susțin că acolo s-a produs o ceartă între cei doi. Declicul care – pe fondul bulversării provocate de existența unui bebeluș – l-a făcut probabil pe Adrian să-și piardă complet cumpătul și să ducă la sfârșit gândul nebunesc al sinuciderii.

Adrian, după ce a fost coborât de pe pod

Astăzi, ar urma să se facă autopsia, iar tânărul să fie predat după-amiază familiei pentru înmormântare. Mama băiatului este îngrijitoare la școala din Plaiul Nucului (Lopătari), iar tatăl îngrijea de gospodărie. Părinții mai au un fiu mai mare, militar, și o fiică – elevă la postliceala sanitară. Adrian era mezinul.

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

Un comentariu la „Are legătură cu un BEBE! Ce s-a întâmplat în noaptea de dinaintea spânzurării

  • Ce e mai interesant e ca statul le platea chiria la apartamentul unde se mutasera toate rudele si nu numai.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.