Arestat după ce o femeie i-a făcut plângere

Vali „Nebunu”, Valentin Voicilă în buletin, e un personaj cunoscut în Buzău.


A intrat în atenția presei locale în 2008 când ar fi intrat cu pistolul pe teren („Pistolarul din Crâng”), apoi în 2013 când a lăsat în fața Grupama epava unei mașini în semn de protest că firma de asigurări nu-i plătește despăgubiri deși încasa asigurarea CASCO.


Ieri, Vali „Nebunu” a fost reținut pentru 24 de ore de polițiștii buzoieni, iar azi după-amiază a primit de la judecătorul de drepturi și libertăți arest la domiciliu (pentru 30 de zile).


Personajul din imagine este acuzat de o femeie din Buzău, Viorica Zăvoianu, că ar fi amenințat-o cu bătaia după ce femeia ar fi luat bani cu camătă pe care nu i-a putut restitui din cauza dobânzilor uriașe care i-au fost impuse.

Bărbatul este bănuit de săvârșirea infracțiunilor de cămătă și șantaj.

Citește și:

loading...

8 comentarii la „Arestat după ce o femeie i-a făcut plângere

 • Vali sta prin cazinouri și încearcă sa dea bani cu camata jucătorilor. Acum sa nu credeți ca e chiar un mare interlop, e mai mult un găinar apropiat de alt clan de gainari din zona gării.

  Răspunde
  • Bai nea anonimule daca erai șmecher și corect îți dădeai chipul sau numele aici dar ești un fricos lachit iar ce spui tu acolo e vrăjeală ieftina de buxau sau ești vreunul care a fost frecat de Vali asta gainaru cum spui tu. de ce vorbesti dacă nu știi adevărul. pai baga Viorica Zăvoianu și vezi cine este o tepara din Buzău care a rupt băncile și a făcut numai măgarii, iar ăsta i-a dat bani că erau prieteni că avea nevoie fiind prieten cu ea, dar ea a dat-o-n garda sa nu-i mai dea banii înapoi. tocmai de asta el este acasă.

   Răspunde
 • …. se face o autostradă lângă bz….acolo trebuie pus să muncească , la fizicul și pregătirea lui!…

  Răspunde
 • STI CARE E CHESTIA E PROST CINE IA BANI NU CINE DA

  Răspunde
 • La incidentul cu asigurarea speta era alta.
  Era vorba de masina instrainata, si odata instrainata masina orice asigurare devine nula.
  Multi cumpara masini si merg in continuare cu asigurarea veche, desi ea devine nula din momentul in care se semneaza un contract de vanzare cumparare. Asigurarile nu se mostenesc, o data instrainata trebuie facuta asigurare noua ca cea veche devine nula.

  Răspunde
  • Așa o fi, dar firma de asigurări ar fi trebuit să nu-i mai ia omului banii.

   Răspunde
 • Și cocoșelul meu are mai mulți neuroni decât umflatul ăsta !

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.