„Arsuri pe 100% din corp!”. Anunțul anchetatorilor în cazul crimei care a îngrozit Buzăul

Procurorii au emis azi un comunicat de presă în cazul crimei care a îngrozit Buzăul.

„A aruncat asupra victimei cu benzină dintr-o sticlă, apoi a dat foc cu o brichetă”, e extrasul terifiant din textul parchetului, care-i va îndârji și mai mult pe buzoieni împotriva criminalului.

Tot din informarea de presă reiese că „trupul prezenta urme de ardere și carbonizare pe 100% din suprafața corporală”.

Ce nu spun procurorii e că tânăra de 21 de ani a ars de vie. Fata s-a trezit din leșinul provocat de bătaia cruntă în momentul în care trupul și hainele stropite cu benzină i-au luat foc.

N-a fost salvată de cel sau cei care erau de față, întrucât procurorii nu s-au pronunțat încă asupra acestui aspect.

„Procurori ai Parchetului de pe lângă Tribunalul Buzău au dispus la data de 23.02.2019 punerea în mișcare a acțiunii penale față de inculpatul D.C.M., cercetat pentru săvârșirea infracțiunii de omor calificat. În fapt, în sarcina acestuia s-a reținut că în dimineața zilei de 23.02.2019, a mers în apartamentul victimei N.V., asupra căreia a aruncat cu benzină dintr-o sticlă, apoi a dat foc cu o brichetă, determinând izbucnirea unui incendiu ce a avut drept consecință decesul victimei, care a fost găsită de către lucrătorii I.S.U. Buzău decedată, cadavrul prezentând urme de ardere și carbonizare. Din actul medico-legal rezultă că moartea victimei a fost violentă, s-a datorat insuficienței cardio-respiratorii acute, consecința unor arsuri grad. II-IV, pe 100% din suprafața corporală, precum și a intoxicației acute cu mononid de carbon. Leziunile traumatice – arsuri grad II-IV – s-au putut produce prin expunere la flacără și au legătură de cauzalitate directă cu decesul”.

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!


Citește și: Opinia publică așteaptă noi puneri sub acuzare. Iată răspunsul procurorilor. CLICK AICI

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.


Dă, mai jos, CLICK pe „Îmi place” pentru a primi zilnic știrile buzoienii.ro pe facebook.

loading...

5 comentarii la „„Arsuri pe 100% din corp!”. Anunțul anchetatorilor în cazul crimei care a îngrozit Buzăul

 • Daca nu se da complicitate, cel putin pedeapsa maxima pentru tainuire si celorlalti cocalari si pitipoance care au asistat daca nu au sunat la politie in maximum 15 minute.

 • Daca tot facem „jurnalism” hai sa il facem cum trebuie cu informatii verificate. Procurorul a zis ca moartea a survenit ca urmare a intoxicarii cu monoxid de carbon si arsuri, nu a zis nimic de leziuni grave.
  Daca te bate cineva cu un lemn nu iti raman urme?
  Daca te joaca in picioare nu iti rupe nicio coasta?
  …justitia sa ii dea maximul posibil de pedeapsa atat lui, cat si altora daca se dovedeste.
  In rest de ce sa inraim opinia publica fara un temei bine sustinut.
  P.S. Sa incercam sa lasam indoliata familie a victimei sa isi planga copilul in liniste si sa nu mai fie vanati la tot pasul de asa-zisii „jurnalisti”, care de fapt nu sunt decat vanatori de senzational.

 • Domnule Gogu, nu ați citit articolul ? Ce urme vizibile să mai rămână dacă trupul a fost carbonizat ?

 • Exact cum a spus cineva mai sus mi se pare aberant ca niciun martor sa nu primeasca o pedeapsa e aberant…au fost minim 2-3 exact cum s-a aflat….nu se poate asa ceva…

 • Mai Auras, jurnalist independent, urme înseamnă nu doar o echimoza – doua acolo, urme de agresiune pot fi și fracturi de exemplu, sau leziuni ale organelor interne! Iar în cazul unor fracturi de amploare acestea pot fi vizibile și după sute de ani! Îți recomand macar sa mai privim ceva emisiuni TV pe Discovery , de exemplu, dar de….Taraf TV să trăiască!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.