Artistul buzoian locuia în celălalt capăt al țării

De aproape zece ani, nea Beni, probabil cel mai cunoscut artist buzoian, se mutase tocmai în județul Arad.

Cântărețul născut la Siriu în jud. Buzău a locuit în acești ani în comuna Bârzava – de unde e originară dna Leni, soția sa.

Comuna Bârzava e situată la marginea pădurii, la 62 de km de Arad și 94 de Deva, pe drumul național cel mai uzitat de românii care pleacă sau vin din vestul Europei.

„O mulțime de prieteni, mulți dintre ei artiști, fac popas la mine pentru a-și împrospăta forțele când se întorc din străinătate cu mașina. Din păcate, primarul ăsta de aici de la Bârzava își bate joc de mine, strada mea e singura neasfaltată din comună. Nu știu ce are cu mine, pentru că atunci când m-a rugat să-i cânt la zilele comunei sau la un alt eveniment l-am ajutat fără să-i cer vreun leu”

Benone Sinulescu și soția sa nu au avut copii. La Bârzava au casă cu grădină și livadă mare, artistul lăudându-se în ultimele interviuri cu abilitățile de agricultor: „Mănânc fructe și legume de la mine din bătătură. Într-o zi, ca să vă dau un exemplu am umplut 8 găleți cu roșii”.

Vești triste

Astăzi, în presa națională, a explodat informația că artistul buzoian ar fi în stare gravă de joi, de când a căzut în casă și ar fi fost găsit în stare de inconștiență.

Fostul său impresar, Ionuț Pavel, a intervenit prin telefon la televiziunile naționale de știri acuzând-o pe soția artistului că în loc să-l ducă de urgență pe nea Beni la un spital, l-a internat la un centru de îngrijiri paleative din Arad.

Acesta e centrul de îngrijiri unde se află acum nea Beni. Se află în estul Aradului, în comuna Vladimirești

„Artistul se află într-o stare foarte gravă! Se stinge fără un ajutor de specialitate. Moartea dânsului este sigură în câteva zile, dacă nu se iau măsuri acum. În loc să fie la spital, a fost dus într-o clinică de îngrijiri paleative lângă Arad. Familiei îi este frică mai mult de imaginea maestrului, decât de sănătatea lui. În clinica respectivă, nu i se poate face un RMN, o electroencefalogramă, nu au un neuropsihiatru care să se poată ocupa de el sau medicamentația necesară”.

Ionuț Pavel susține că Benone Sinulescu are și artera carotidă înfundată
Nea Beni a venit ultima dată la Buzău anul trecut la invitația primarului C-tin Toma
Artistul a plantat atunci în Crâng un stejar care-i poartă numele

Citește și:

loading...

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.