Așa arăta parcarea de la Drăgaică înainte de înființarea barierei și a taxei. Iată și imaginile de azi. Ce diferență!

Așa arăta azi la prânz parcarea de la Drăgaică.

Zeci de locuri libere și doar 3-4 mașini în parcare.

„Ce se întâmplă ? Unde sunt toate mașinile de aici ?”, i-a întrebat reporterul, mimând naivitatea, pe cei câțiva angajați ai talciocului, aflați pe lângă poartă.

„Hehehe”, răspunde zâmbitor domnul din tonetă. „Păi, proprietarii le-au luat de aici. Erau ale samsarilor de mașini. De când parcarea e cu taxă, normal că nu le mai convine. Doi lei ora. Unii le-au mutat aici în talcioc, unde e 3 lei pe zi. Se poate și cu abonament cu 120 de lei pe lună. Alții le-au dus prin oraș, pe unde au mai găsit un loc cu vad. În timpul săptămânii parcarea stă mai mult goală. Cel puțin până când oamenii care merg la Casa de Pensii, care e peste drum, vor afla că există această parcare. În rest, se umple duminica atunci când e târg”.

Citește și articolul: Ultima oră! Tânăr adus cu ambulanța la UPU. „Am fumat marijuana”

În schimb, peste drum de parcare, la Casa de Pensii mașinile erau oprite fie pe carosabil (vezi galeria foto de mai jos) ocupând prima bandă în ciuda indicatorului oprirea interzisă, fie pe trotuar stânjenind pietonii.

Numai că, o dată cu reporterul, la fața locului au apărut și doi agenți de la poliția locală cu chitanțierul în mână.

Citește și articolul: Ce om de afaceri din Buzău are de câștigat după deschiderea noului Kaufland

„Până săptămâna trecută șoferii ne serveau motivul că nu au unde altundeva să-și lase mașinile. Acum nu mai ține, câtă vreme parcarea de peste drum e aproape goală”, ne-au spus agenții locali.

Dacă ți-a plăcut acest articol te rugăm ca la final să apeși butonul DISTRIBUIE (Share this post).

Citește și articolul: Arhiepiscopia a explicat azi de ce a ales înființarea unui cartier de blocuri pe terenul de lângă Stațiunea de Cercetare

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

2 comentarii la „Așa arăta parcarea de la Drăgaică înainte de înființarea barierei și a taxei. Iată și imaginile de azi. Ce diferență!

  • Ordine și disciplină .Cine greșește, plătește, mai ales că locul era ocupat de vânzătorii de mașini la mâna a doua, care fie vorba între noi, au bani .Ce mă miră e că se sperie de 2,3,lei pe care trebuie să îi achite pentru taxă .la banii pe care îi învârtesc ei preferă să meargă într-un loc fără vad și incomod .

    Răspunde
  • Incomod doar pentru cetatenii care locuiesc in zonele unde ei si-au mutat acum masinile. De vazut parcarile blocurilor de pe Unirii. Doar nu credeti ca le-au pitit pe undeva…Tot in locuri vizibile sunt, ocupand din locurile si asa putine.

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.