Așa arată tavanul din camera care servește drept sediu pentru SCM Gloria Buzău. Iată ce s-a întâmplat

Angajații noului club sportiv al primăriei nu mai pot folosi camera de la stadion în care se aciuaseră pentru a-și face treaba.

Când au venit luni dimineață la treabă au găsit tavanul prăbușit și podeaua plină de apă.


„Săptămâna trecută au început lucrările de refacere și modernizare a stadionului. Sistemul de scurgere a apei de pe copertina stadionului era colmatat, iar muncitorii au tăiat și desfăcut o parte din  burlane cu intenția de a le schimba. Au plecat vineri acasă, fără a realiza că poate apărea o problemă. Numai bine că sâmbătă și duminică a plouat, iar apa preluată de pe copertină n-a mai fost condusă în afara stadionului. S-a scurs pe plăcile de beton alte stadionului, iar de acolo a pătruns printre crăpături. Așa a ajuns să înmoaie rigipsul care forma tavanul, iar de la atâta apă s-a prăbușit”, ne-a explicat Vasile Niță, președintele clubului.

Camera respectivă nu mai poate fi acum folosită, iar angajații clubului au trebuit să se mute în sala de mese a fostei echipe de fotbal Gloria.


sala de mese

Situația e una ciudată, cu angajații clubului mutându-se de colo-colo și lucrând acum toți în sala de mese, în timp ce birourile încăpătoare și amenajate corespunzător de la fosta Gloria stau încuiate de către Vartan Roșioru, lichidatorul fostului club prezidat de Dan Tulpan.

Procedura de faliment nu e încă terminată și de aceea municipalitatea, deși e proprietară a stadionului, nu se poate înstăpâni pe sediul fostului club Gloria, ce ar beneficia în continuare de contractul prin care a primit în administrare de la primărie acest spațiu.


Apa scursă de pe copertină a ajuns până jos în sala de box a CSM Buzău.

Citește și articolul: Aproape neverosimil! Taximetriștii din Buzău despre calul care a provocat accidentul de la Lipia. Iată drumul parcurs!

Maestrul Voicilaș a pus câteva găleți pe ici și colo, dar apa s-a scurs atât pe podea cât și pe ringul de box.

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.