„Așa ceva este de netolerat. Trebuie să dispară urgent din Buzău!”

Reacție a deputatului Marcel Ciolacu după incidentul de ieri de la fast-food-ul din Dorobanți.

Inclusiv șeful PSD Buzău i se pare prea mult ce se întâmplă în oraș în ultimele zile, cu atacuri în stradă ale diverselor grupuri de interlopi.

Mai întâi a fost bătaia din clubul After City, apoi cea din fața Școlii nr. 5, iar ieri scandalul de la intersecția Aleii Sporturilor cu str. Dorobanți.

Și duminică seară a fost scandal în Mihai Viteazul, iar unii martori susțin – deși poliția neagă – că s-a recurs inclusiv la focuri de avertisment pentru potolirea bătăușilor.

„Așa ceva este de netolerat!!! Autoritățile trebuie să reacționeze rapid, să îi prindă și să îi aducă în fața legii pe cei care au făcut asta. Iar dacă există astfel de grupări care se cred stat în stat și au impresia că își pot face propriile reguli, trebuie să dispară urgent din Buzău. Siguranța cetățeanului și ordinea publică sunt lucruri de bază de la care nu trebuie să ne dăm niciun milimetru înapoi!”

Reacția deputatului buzoian este salutară.

Din păcate, situația este scăpată de sub control, unii spun iremediabil.

Acum se culeg roadele unei societăți manelizate, în care mass-media a îndobitocit populația prin promovarea deșănțată a violenței, șmecheriei, non-valorilor, adesea chiar a interlopilor.

Iar aceste lucruri se continuă abitir și acum – în goana după audiență și bani a televiziunilor și a presei așa-zis mondene ori de divertisment. Deschizător de drumuri a fost Pro TV-ul, după care alții au reușit să-l depășească.

loading...

9 comentarii la „„Așa ceva este de netolerat. Trebuie să dispară urgent din Buzău!”

 • Noi ca popor santem de vina ca am permis acest lucru de la bun inceput ,nu conteaza ca era Pro TV sau orce post de televiziune .Nu trebuia tolerat un astfel de proces , care sigur acum pare iremediabil . Aha a inceput sa para rau pentru ce va suferi viitorul acestei tari ?Toti santem niste lasi care am invatat sa servim masa la troc si sa inghitim ce se ofera ,dar o sa vedeti ca v-a veni si timpul sa dam inapoi ce primim acum degeaba . Pacat de cei ce s-au jertfit, ca noi sa ducem burtile taras de bere si grasime ,pacat si pentru copiii nostri ce v-or plati pentru traiul asta de acum

 • Acum vedeti ca politia nu exista in orasul nostru? Daca ai o problema si doresti sa NU
  o rezolvi te adresezi politiei! Va dau un ex. banal si marunt cale mi-a venit in minte se circula cu bicicletele pe trotuar ca-n codru da peste tine fara nici macar sa-si ceara scuze si politia nici nu vede sau politisti vb. la celular in timp ce conduc masina potitiei etc.

 • Autorul articolului a punctat foarte exact câteva din cauzele carnagiilor din Buzău – oraș ce are ” privilegiul ” de a fi multi-etnic ! După părerea mea acesta-i doar începutul … Ritmul nașterilor rom-român este de 5 la 1 , conform unor surse medicale! Centrul Buzăului dar și unele cartiere mărginașe a devenit sală volantă de operații, în care ” bisturiile ” fac adevărate ” disecții ” prin toracele … pacienților – unii total nevinovați ! Cred că situația e scăpată de sub control și mulți din clanuri așteaptă cu sufletul la gură noile acte normative privind … grațierea și amnistia… Inconștiența decidenților va duce la baricadarea oamenilor normali în propria-i casă … privind la televiziunile pe care le interesează ” rating-ul ” de masă …

 • „Acum se culeg roadele unei societăți manelizate, în care mass-media a îndobitocit populația prin promovarea deșănțată a violenței, șmecheriei, non-valorilor, adesea chiar a interlopilor.”
  Bine spus „Boss”! :)))

 • Nu la votat toata Simileasca, ce sa faca :))))

 • Se cearta clanurile intre ele, ba chiar intre familiile aceluiasi clan.
  De o luna majoritatea celor implicati in lumea infractionala nu mai umbla singuri prin oras, umbla in satra de frica sa nu fie atacati de familiile rivale.
  S-au luat cu totii de la ceva, ca inainte erau prieteni si serveau mancare si bautura la aceeasi masa iar acum de frica umbla prin oras in coloana cu tot cardul de frica.
  Se petrec niste schimbari de cadre in clanuri… scapa cine poate.

 • Ce face politia romana ?
  Nu face nimik
  Nu legitimeaza pe nimeni nu fileaza
  Asteapta salariul

 • Societate viciată, neseriozitate ,superficialitate!Asta.traiesc românii după 30 ani de democratie!Spre ce ne îndreptăm?

 • Atata timp cat partidul rosu răsplătește nemunca asistatilor sociali este logic ca minoritarii nemuncitori sa-si dorească sa devina majoritari.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.