Așa ceva n-ați fi crezut!


„Strângeam gunoaiele lângă gardul Parcului Crâng între Spitalul Județean și sediul Direcției Silvice.

Pentru că erau multe și mici am luat o greblă ca să meargă mai repede”.

Întâmplarea haioasă ne-a fost povestită de Sebastian Silvestru, membru al asociației ecologiste „Buzăul Curat”.

„La un moment dat, când am tras frunzele la o parte, de greblă s-a agățat ceva tare. Când m-am uitat mai bine nu mi-a venit să cred. Era o pereche de schiuri. Cum or fi ajuns schiurile alea acolo nu știu. Dar m-au nimerit bine, mie chiar îmi place să schiez. În plus, sunt din-alea vechi, de lemn, făcute la Reghin. Le-am luat acasă, o să le recondiționez și, la iarnă, ies cu ele pe pârtie”, ne-a povestit Sebastian Silvestru – ecologist, agricultor, iubitor de animale, dar și membru important al USR Buzău.

Grupul de buzoieni frumoși care își doresc un Buzău curat a mers zilele trecute în audiență la primar pentru a se pune de acord asupra unor acțiuni comune în viitor.

Aceștia au cerut suplimentarea coșurilor de gunoi din preajma gardului Crângului, înființarea unor patrule de polițiști locali care să rămână în permanență în zonă, dar și rugămintea ca aceștia să taie amenzi celor certați cu bunul simț.

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!


Citește și:  Exclusiv. Iată condițiile ce trebuie îndeplinite  CLICK AICI   

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

Un comentariu la „Așa ceva n-ați fi crezut!

  • Normal era să fi predat obiectele găsite la Poliție, asa cum prevede legea. Poate că cineva pline, totuși, după ele, nu?!

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.