Așa ceva… Șofer de pe microbuzul școlar, beat criță! Iată unde s-a întâmplat și ce măsură s-a luat

„O soțietate fără prințipuri, care va să zică că nu le are”.

Este eticheta care se poate lipi de știrea ce urmează.

Într-o țară care și-a pierdut busola, dominată de prostie, hoție și lașitate, nu-i mare bai că șoferul microbuzului școlar trage bine la măsea înainte de a pleca în cursă.

S-a întâmplat (și) ieri la Ghergheasa, unde domnul Cătălin Vâlcu, care transportă elevii din satul Sălcioara către școala din Ghergheasa (centrul comunei) a avut ghinionul de a fi oprit de Poliția Rutieră. Nu știm dacă la un pont sau la un control de rutină.

Cert e că domnul Cătălin, după ce a fost pus să sufle, a speriat probabil și aparatul:  1.27 mg/l alcool pur în aerul expirat.

„Un bărbat în vârstă de 40 de ani, din Ghergheasa, a fost depistat la volanul unui microbuz ce efectua transport de persoane, pe drumul judeţean 203 A, în afara aceleeaşi localităţi. În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o concentraţie de 1.27 mg/l alcool pur în aerul expirat, bărbatul fiind condus la o unitate medicală în vederea recoltării de mostre biologice pentru stabilirea alcoolemiei. Pe numele său, poliţiştii au întocmit dosar penal sub aspectul conducerii unui autovehicul sub influenţa alcoolului şi continuă cercetările”  – comunicat IPJ Buzău.

Citește și articolul: Au apărut imagini cu accidentul cumplit de aseară. Loganul jandarmului avea viteză și a derapat (vezi VIDEO)

După această inspravă, șoferul școlii va trebui să-și caute de muncă:

„Va fi dat afară. Nici nu se discută. Cum să faci așa ceva. Să conduci beat microbuzul școlar. Așa ceva nu se iartă. O să căutăm alt șofer. Îmi pare rău de săracii copii, vor trebui să vină și să plece de la școală cu transportul în comun. Microbuzul nu va mai pleca în cursă până la angajarea unui alt șofer” – Rădunel Dragomir, viceprimar Ghergheasa.

Citește și articolul: Șeful jandarmeriei Buzău a avut cea mai grea misiune. Exclude o ipoteză a cauzelor producerii accidentului groaznic

În România în cazul în care îmbibaţia alcoolică este egală sau peste 0,40 g/l alcool pur în aerul expirat (minim 0,80 g/l alcool pur în sânge), fapta constituie infracţiune şi se pedepseşte cu închisoare de la 1 la 5 ani sau cu amendă penală.

Citește și articolul: Reporter criticat! „Cum adică a traversat neregulamentar ? Ați văzut cumva dvs. vreo trecere de pietoni prin zonă ?”

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

3 comentarii la „Așa ceva… Șofer de pe microbuzul școlar, beat criță! Iată unde s-a întâmplat și ce măsură s-a luat

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.