Așa da! Dovada că se poate face și transport de calitate! Iată unde se întâmplă!

Imagine disonantă, dimineața, în zori, la ultima razie a CJ Buzău pe transportul în comun înspre municipiul Buzău dinspre comunele din județ.

În timp ce pe restul autobuzelor au fost găsite nereguli (călători în picioare, nerespectarea orarului, microbuze în loc de autobuze etc!) o cursă a atras atenția.

Autocar modern, nu autobuz, curățenie, căldură și călători, toți copii, doar pe scaune, niciunul în picioare.

Astfel că inspectorii de la CJ Buzău și reporterii care au urcat în autocar au rămas mască.

Citește și articolul: Compania de Apă ne mai păcălește o lună. Iată cum!

Era dovada că, dacă se dorește, poate exista și transport civilizat, în condiții impecabile.

E drept, nu era o cursă obișnuită, ci una specială. Călătorii erau doar elevi preluați de la Berca și Pleșcoi și transportați la școală și la liceu în municipiul Buzău.

Probabil că elevii și plătesc ceva mai mult decât la o cursă obișnuită, dar beneficiază de cele mai bune condiții.

Citește și articolul: Există și călători nemulțumiți de controalele demarate de CJ Buzău. „Să le lase așa, că e mai bine”. Iată argumentele acestora

Transportatorul, Millenium Trans, merită felicitări, atât pentru ideea de a strânge elevii din zona Berca, dar și pentru punerea ei în practică.

Poate iau și alții exemplu!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

Citește și articolul: Cațavencii: „Pe modelul Catalonia, Buzăul vrea să se separe de Moldova”

loading...

4 comentarii la „Așa da! Dovada că se poate face și transport de calitate! Iată unde se întâmplă!

 • Pingback:

 • Foarte bine asa imi place, dar inca au ramas destule nereguli la Trans Expres.
  Foarte recent am primit mesaj de la Cucu patronul ca sa nu luam mai mult de cateva persoane in picioare. Vedeti cursele de Gheraseni deobicei un autobuz mercedes albastru merge cu persoane in picioare nu mai zic de microbuze pe Margineanu sau Padina.

  Răspunde
 • Ar fi bine sa mergeti si pe la agentii sa vedeti ca sunt multe nereguli si la autogara la transrodica si aproape de gara e o agentie parca expres sau ceva de genul au ei masini cu exp la numar. Am auzit un zvon de una Mariana de la agentia respectiva ca refuza sa dea salariile la soferi nu le semneaza acte ori diverse cereri si ca baietii n-o iarta. Seara buna.

  Răspunde
 • Va dus de nas Tavi trans pleacă de la Brătulești in loc de Brăești conform licenței de transport veniți la munte să faceți control dimineață stau călători că în conservă , dacă țineți la cetățeni aplicați legea nu țineți la patronu firmei Tavi trans (Primaru comunei Brăești)

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.