„Așa va fi în tot orașul!”

„Astăzi am semnat ordinul de începere a lucrărilor pentru înlocuirea în tot orașul a lămpilor de iluminat cu lămpi LED. Toate străzile și aleile vor fi iluminate mai bine, iar factura se va reduce cu cel puțin 50%”, a anunțat primarul Toma.

Schimbarea a început cu Bd. Unirii, unde se vede deja diferența
Pe Unirii va fi și mai multă lumină după ce se va porni și noul sistem suplimentar de iluminare a pistelor de biciclete
În această lună se vor finaliza pe Unirii și pistele de biciclete
Mai luminos va fi pe Bd. Unirii și după ce toate cablurile de pe stâlpi vor fi coborâte în canalizații

În postarea de azi de pe facebook, primarul Toma a furnizat informații legate și de alte proiecte ale municipalității.

Citește și:

loading...

7 comentarii la „„Așa va fi în tot orașul!”

 • Bine ca macar pun niste lampi care sa lumineze mai bine,ca ne-am saturat de picioare rupte,scrintite,luxatii si alte „binefaceri” ale „modernizarilor ” lui Toma si ale acolitilor sai din Primarie.

 • Fiind un social-democrat, te-ai gandi ca, cel putin teoretic, liniile mari si proiectele aferente sa fie indreptate spre beneficiul majoritatii (reabiltari termice, micsorarea pretului la apa, parcari, macar), compusa din clasa de jos si de mijloc (care la Buzau inseamna „de sus”). Dansul nici apucaturi liberale n-are prea multe, adica nu am auzit mediatizate proiecte in beneficiul mediului privat, gen impozite locale reduse pentru investitii intr-un tip de activitati economice (horeca – pentru atragerea turistilor, educatie – gradinite, crese…), oferte de investitii catre investitori, cu participatie sau aport public (teren, sau utilitati), cam asa ceva… Nu! Dumnealui ne aduce la cunostinta ca a schimbat becurile practic. Si presupun ca noi, daca nu aplaudam si doar nu spunem nimic, suntem niste nerecunoscatori ca dansul si-a coordonat intr-atat de bine subalternii incat acestia, iata, si-au facut treaba.
  Ca sa fim sinceri, o fi factura aia la jumatate, dar despre ce investitie initiala vorbim acum? Si daca impartim numarul de ore de functionare, la pret, vedem exact ca mare branza nu s-a rezolvat. Insa e o lumina mai „moderna”, recunosc.

 • Voi nu meritati nimic. Orice ar face omul, nu e bine. Si slava Domnului, a facut destule de cand e primar. Unele bune, altele proaste, dar per ansamblu simti ca orasul este intr-o permanenta efervescenta de vreo cativa ani buni, dupa 20 de ani de bosco-idealism monoton. Adica nu se facea nimic, mai pe intelesul vostru….
  Al oilor.

 • Amice, termino cu frustrarile, schimba metafora daca mentalitatea nu esti in stare!
  Un angajat care se invarte intr-o caldare nu e cu nimic mai bun decat altul care doar sta, in special daca mai mult strica. Sa-ti lauzi tu angajatii care lucreaza prost, cum au chef si dupa ureche, trebuie sa fii MARE manager pentru asta!
  Nici Bosco nu a stat, si el a subventionat caldura, sportul si transportul precum Toma. Aplauze!

 • Dupa mintea ta,cei care inteleg cu adevarat ceea ce a realizat Toma si echipa lui de pitpalaci de la Primarie,sunt doar niste oi,dar si tu dovedesti ca esti doar un mare berbec si un magar intre „oi”.Ceea ce a fost realizat,s-a realizat in primul rand cu bani europeni,lucru de care nu suflati o vorba.Despre harababura ,mizeria,disconfortul creeat oamenilor,despre calitatea unor lucrari,……tacere! Ma mir ca nu il compari pe Toma cu un alt „mare ctitor”,Ceausescu si nu ceri sa i se faca si statuie…….Esti stupid si cam nesimtit cu „observatiile tale imbecile.

 • Cine credeti ca se ascunde in spatele pseudonimului „Catalin”?

  1. Toma insusi
  2. Savulescu, general de incredere
  3. Tereaca, brav soldat

 • Citez o oaie:
  ….”Despre harababura ,mizeria,disconfortul creeat oamenilor….”.

  Cand ai vazut tu re-amenajare capitala a unui edificiu, fara „harababura, mizerie si disconfort” ?
  Te auzi ce vorbesti ?
  Ai facut ceva notabil in viata ta trista ?

  Oaie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.