Aseară la ștrandul din Buzău: au intrat îmbrăcate, iar apoi și-au spălat puradeii și bărbații. Iată mai multe imagini!

Clienți deranjați ai ștrandului din parcul Tineretului și imagini ale lipsei de civilizație.

O familie de romi s-a dat în stambă aseară în bazinul pentru copii.

Pirandele au intrat îmbrăcate în bazin, iar apoi au purces la spălarea puradeilor și concubinilor. 

Totul, condimentat cu gălăgia și scandalul de rigoare pentru a te îmbia să mai vii la ștrand și în zilele următoare.

Primul s-a sesizat salvamarul ștrandului. Rugămințile molcome ale acestuia s-au lovit de zidul indiferenței pirandelor. Salvamarul s-a plâns apoi patrulei de poliție locală din parc.

Au început noi parlamentări, rugăminți, amenințări și, la sfârșit, victorie. Pirandele au consimțit să iasă din apă împreună cu puradeii.

Târziu însă, episodul jenant se consumase, iar mulți dintre clienții ștrandului apucaseră să-și strângă cearșaful și să plece. 

Din păcate, astfel de scene sunt frecvente, iar rezolvarea lor pare imposibilă. Imaginea ștrandului suferă căderi importante de imagine în ciuda eforturilor îngrijitorilor.

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

12 comentarii la „Aseară la ștrandul din Buzău: au intrat îmbrăcate, iar apoi și-au spălat puradeii și bărbații. Iată mai multe imagini!

 • Si anul trecut s-a intamplat la fel.Am sesizat 2 politisti locali si nu au luat nici o masura…au trecut indiferenti…am observat ca in general etnia roma e agreata de edilii locali pentru voturi la electorale.

  Răspunde
 • Sa nu i mai lase la intrare sau poate sa puna o placarda cu acces doar romii( baie publica rezervata) . De toata jena

  Răspunde
 • asta e politia locala ,stie sa dea amenzi la soferii care opresc sa faca ceva cumparaturi pe Transilvaniei,dar pentru ordine publica?????????????!!!!!!!!!!!!!!!!

  Răspunde
 • Se vrea rezolvarea lor pe naiba!!! Daca se dorea rezolvarea acestor situatii, strandul isi impunea anumite reguli cu amenzi destul de mari incat sa nu mai faca nimeni asemenea acte

  Răspunde
 • Cu noi nu a putut nimeni mâncați-aș să facă vreo ordine. Pă timpu lu Ceașcă numa noi vindeam Wiskey, Kent, cafea, blugi, casetofoane și alte alea aduse de alde nea Traian pă vapoare. Acuma după revoluție e toată lumea a noastră de la Suedia, Anglia, Franța. Germania, Spania, până în Australia. Am învins ce mai. În loc să ne civilizeze ei pă noi, i-an țigănit noi pă ei. Asta e. Dacă vrei să nu îți scuipăm în halbă și să nu te umpli de boli nu ieși la local sau la ștrand închideți-vă bine în case, că peste tot suntem stăpâni noi. Când ne vine nouă vă mai intrăm și prin casă, că doar e libertate și democrație, nu?

  Răspunde
 • Pai la strand se duc toti bolnavi de sida si cancer toti urati toate panaramele si toate jegurile pentru ca e locatie care si apa e infectata de infecti care vinsa I si de a jegul jos dupa ei vina nu e a lor e vina cine lasa la intrare aceste specimene ei trebuie sa rezolve problema si sa nu mai lase specimene cum sunt astea si mai dezinfectati apa aia inecata de jeg 😉

  Răspunde
 • Poate cu aceasta ocazie se va sesiza si ad inistratia locala si va impune anumite reguli.

  Răspunde
 • Poate cu aceasta ocazie se vor sesiza si cei .com administratia locala si vor impune niste reguli stricte.În alte locuri nu ai acces fara casca .org cap,iar la noi se poate si înbracat?

  Răspunde
 • Strandul are dreptul de a-si selecta clientela.Clientul care e beat, murdar sau nesimtit nu are voie sa intre.

  Răspunde
 • Oare chiar au plătit acești „cetateni” 7 lei / adult si 3 lei/ copil la intrare? Eu daca vreau sa imi duc copilul la locul de joaca din incinta ștrandului ( evident ca nu la strand!!!) Sunt obligată să plătesc 10 lei. Eu nu cred ca au plătit atat, nu e prima data cand romii intră gratis in acea incinta.
  Nimănui nu îi pasă de acest strand cu atât mai mult cu cât piscine private din localitate sunt controlate in fiecare vara de cel putin 3 ori de Direcția de Sănătate publică, si la fiecare pentru neconformitatea apei din piscină ( nu va gânditi la ceva cu pericol real) se aplica sancțiuni drastice!!! Oare la strand de ce nu e control niciodată???

  Răspunde
 • Bine ai spus. numai cei cu cancer se duc la strand .. plus alte jegurii

  Răspunde
 • Stiti e nesimtire vin plini de jeg apoi se baga in apa sa si spele rufele tanti in rosiu ati confundat strandu cu masina de spalat sau dak nu aveti macar la copaie faceti o mica deratizare.

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.