Aseară n-au mai ajuns acasă!

Camere de supraveghere, presă locală, facebook, poliție, cătușe.

Astfel s-ar descrie ghinionul pentru patru puști (cu vârste între 15-18 ani, din V. Pașii, Pârscov și Racovițeni) surprinși de camerele de supraveghere în timp ce plecaseră la furat dinspre Simileasca înspre oraș.

Trei dintre micii infractori – care încercau sistemele de închidere ale magazinelor și autoturismelor de pe traseu – și-au petrecut noaptea trecută în arest.

Poliția Buzău s-a autosesizat după apariția imaginilor în spațiul public, i-a identificat pe tineri, iar aseară „i-a invitat” la sediul de pe str. Plevnei. A existat și o plângere a unui buzoian.

IPJ Buzău: „În urma sesizării de furt din autoturism a unui buzoian de 68 de ani și în baza probatoriului administrat, față de 3 tineri de 17 și 18 ani a fost luată măsura reținerii pentru 24 de ore sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat”.

Așteptăm ca polițiștii buzoieni să se autosesizeze și în privința celor doi copii care au produs imaginile săptămânii la Buzău.

Cei doi minori, 10-11 ani, au acționat precum doi hoți cu experiență. S-au căznit să deschidă una dintre cele două porți, iar apoi au furat din curte și din casă – ziua în amiaza mare – diverse bunuri printre care și o bicicletă (vezi imaginile de mai jos).

Citește și:

loading...

3 comentarii la „Aseară n-au mai ajuns acasă!

 • Daca aveati un pic de cultura jurnalistica atunci stiati ca minorii cu varsta de pana la 14 ani NU RASPUND din punct de vedere penal. Observ ca dvs. incercati sa atrageti oprobiul public fata de o institutie fara rost.

  Răspunde
 • @ Sa fim corecti
  Dvs spuneti ca „…incercati sa atrageti oprobiul public fata de o institutie fara rost”.
  Interesanta opinie, doar ca nu prea am inteles eu bine: care este institutia fara rost? S-ar putea sa fie mai multe, dar nu aia la care, probabil, v-ati gandit dvs.
  Sau aici e vorba doar de prezenta dvs pe la scoala?

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.