Aseară pe Frăsinet! Accident evitat la mustață. Cărucior cu peturi nesemnalizat, noaptea, pe prima bandă. Iată imagini

Imaginile (vezi video mai jos) au fost trimise către redacția buzoienii.ro de un cititor indignat.

Acesta se deplasa aseară pe strada Frăsinet, când a surprins în fața sa această scenă:

„Aseară pe str. Frasinet. Se putea întâmpla o tragedie. Doi rromi cu un caruț plin cu peturi se deplasau pe contrasens fară nimic luminos ori refelctorizant. Șoferul Loganului a evitat in ultimul impactul. Dacă nu era atent se trezea cu dosar penal de ucidere din culpa. Chiar nu au limite acești oameni, nu le pasă de nimeni și de nimic ?”, sunt cuviintele care au însoțit clipul video.

De câteva zile în municipiul Buzău a intrat în vigoare hotărârea de Consiliu Local prin care poliția locală are dreptul să le confiște cărucioarele căutătorilor de peturi și să-i amendeze cu 400 de lei.

Există posibilitatea de ca de frica polițiștilor locali, rromii să-și mutat activitatea la adăpostul întunericului.

Citește și articolul: Ultima oră! Primăria câștigă în fața polițiștilor locali! Ce se întâmplă cu contractele firmelor de pază!

Citește și articolul: Veste proastă pentru comercianții de la Bazar din partea Galleria Mall. „Ne pare rău, dar…”

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

2 comentarii la „Aseară pe Frăsinet! Accident evitat la mustață. Cărucior cu peturi nesemnalizat, noaptea, pe prima bandă. Iată imagini

  • Indolenta si nesimtire de un nivel Colosal !!!!!! Acesti oameni nu au bunul simt si nu au judecata unei Societati normale ……TRIST , ca din cauza lor se pot distruge vieti nevinovate , gen soferul din imagine care daca nu ar fi obsevat ,,SATRA,, pe sosea si ,Doamne Fereste , ii spulbera , pe langa actiunile legale la care ar fi fost supus trebuia sa-si suporte si constiinta ca a omorat doua fiinte umane ( NESIMTITE SI FARA CUNOSTINTA) dar totusi !!! Bravo d.le Sofer pentru atentia sporita !

  • Eu chiar nu îi înțeleg pe oamenii ăștia care scormonesc prin gunoaie ,și trag de cărucioare arhipline de peturi pentru câțiva bănuți .Ce ar fi dacă s-ar angaja la una din firmele de întreținere stradală și a gunoaielor lăsate de nesimțiți ,unde ar avea de câștigat mai mult decât cu ce sunt ei obișnuiți ,pentru că și la adunat peturi stau în frig mult mai mult decât ar sta muncind în interesul comunității .

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.