Asfalt în premieră în trei sate dintr-o comună din zona de deal a Buzăului. „N-am fi crezut că vom avea asfalt la poartă”

Mulți săteni aseamănă apariția asfaltului în satul lor cu o minune.

„Da, pentru noi e ca o minune. E parcă un vis că scăpăm de noroi și că vom avea asfalt la poartă. Noi, aici, până după revoluție n-am avut nici măcar curent electric”, spun sătenii din satul Valea Largă, comuna Sărulești.

Astăzi, s-a turnat stratul de uzură pentru cei doi kilometri de asfalt de la Sărulești înspre Valea Largă după cum se poate observa din fotografiile postate.

„Zilele trecute s-a terminat asfaltarea și spre alte două sate ale comunei, Goicel și Valea Stânei. Câte 1,4 kilometri pentru fiecare tronson. S-a lucrat și repede și bine, chiar țin să-i felicit pe cei de la firma Conferic. Sătenii sunt foarte mulțumiți, iar eu mândru că în calitate de primar am putut face aceste lucruri pentru ei.

N-a fost deloc ușor, m-am zbătut mult ca să obțin fondurile europene pentru acești 4,8 km de asfalt. Voi continua să lucrez în același ritm în pentru modernizarea comnunei. Am ambiția să las ceva după mine”, ne-a declarat azi primarul Nicolae Dinu.

După ce azi s-a încheiat operațiunea de turnare a asfaltului pe drum, urmează rigolele, podețele către curțile oamenilor și semnalizarea corespunzătoare a drumurilor.

Tot la Sărulești, prin PNDL II, se va moderniza sistemul de iluminat public din comună.

„Vom trece la iluminat pe bază de leduri. Va fi mai ieftin. Cu banii economisiți vom putea extinde perioada de funcționare a iluminatului. Peste trei zile, după ce s-a tot amânat din cauza contestațiilor, se va anunța și firma care va realiza lucrarea de modernizare a căminului cultural din Sărulești. Următorul proiect la care lucrăm e cel de modernizare a toaletelor școlii din Sărulești cu fonduri europene”, a adăugat primarul.

Citește și articolul: Modificare importantă în privința podului de la V. Pașii. Neagu: „E ultima”

O altă veste bună pentru localnicii din Sărulești vine dinspre CJ Buzău. Prin PNDL II a fost declarat eligibil proiectul de asfaltare a drumului județean de pe tronsonul V. Vodă – Sărulești – Bisoca – Poiana Mărului.

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

10 comentarii la „Asfalt în premieră în trei sate dintr-o comună din zona de deal a Buzăului. „N-am fi crezut că vom avea asfalt la poartă”

 • Mulțumim domnule Primar pentru tot ce a-ți realizat până acum la noi ân comună,Felicitări!

  Răspunde
 • Felicitări domnule primar,ar trebui să ia exemplu de la dvs. şi primarii din comunele invecinate(Vintilă Vodă). Vointă să fie! Vă doresc multă sănătate şi spor!

  Răspunde
 • Amin ,am trait sa o vad si pe asta.Un mare merci,dar nu uitati de satul uitat de lume Valea Larga sa continuati cu asfaltarea.

  Răspunde
 • Spre Sările macar pana Intrevai pe cand si aia câțiva oameni sunt tot cetățeni ai Sarulestiului poate asa ne mai întoarcem si noi pe la locurile natale

  Răspunde
 • Buna dimineața! D le primar,dar în Caratnaul de jos nu turnați asfalt? Locuitorii satului v- au votat și ei,iar satul aparține tot de comuna Sărulești…

  Răspunde
 • Ești cel mai tare primar din istoria Săruleștiului. Felicitări! Viorel Gavrilă

  Răspunde
 • Felicitari , d-le primar! Va rugam sa-i ajutati totii primarii din jud ,Buzau sa obtina si ei fonduri si sa nu uite de toate satele ( pt.ca in toate satele si catunele sunt numai oameni nevoiasi), si si ei pt.un pix sau o galeata au votat primarul. Distribuiti stirea si mult succes in continuare!( poate asa ne mai intoarcem si noi tinerii cu ganduri mai serioase pt.acele meleaguri!

  Răspunde
 • Felicitari Domnule primar! Ne bucuram sa auzim astfel de vesti! Se vede ca sunteti un adevarat fiu al localitatii pe care o conduceti!

  Răspunde
 • Felicitari Domnule Primar! Se vede ca sunteti un adevarat fiu al localitatii pe care o conduceti!

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.