Asfalt pe carosabil, dar și cele două trotuare. De ce s-a făcut la urgență

Era până azi una din cele mai proaste străzi din oraș.

Atât carosabilul, cât și trotuarele, intrau cu succes în topul negativ.

E vorba de bucata din Col. Buzoianu dintre blocul Magnolia (Bd. N. Bălcescu) și Biserica Catolică (str. Democrației), ce va fi rebotezată în curând în strada I.C. Brătianu.

Strada – lungă de aprox. 200 de metri – e folosită îndeosebi de cei care au drum înspre și dinspre policlinică.

Ei bine, de astăzi, carosabilul, dar și trotuarele au fost asfaltate.

Strada a fost trecută la urgențe odată cu redeschiderea sălii de spectacole a Casei de Cultură a Sindicatelor.

Pe 5-7 noiembrie aici se va desfășura un festival de teatru (CLICK AICI pentru detalii), astfel că primarul Toma a dat dispoziție pentru asfaltarea străzii, dar și primenirea platoului din fața instituției de cultură.

Citește și: Noutăți despre mutarea camerelor pentru rovignetă de la Mărăcineni – CLICK AICI

Ieri, în Buzău s-a mai asfaltat curtea celei mai mari școli din Buzău (CLICK AICI), iar de mâine echipele de asfaltatori ale Urbis Serv se vor întoarce în Broșteni. Dacă vremea bună se va continua și în noiembrie se vrea a fi rezolvat în acest an și Broșteniul, după Dorobanți I și II.

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!


Citește și:  Ecogen Buzău precum Teldrum-ul lui Dragnea ? Acțiuni la purtător ? Zvon „bombă” lansat de Toma  CLICK AICI   

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

3 comentarii la „Asfalt pe carosabil, dar și cele două trotuare. De ce s-a făcut la urgență

  • Așa, bai băieți mai faceți și trotuare ca mai merge omul și pe jos, mai sunt cărucioare de copii sau ale oamenilor cu handicap locomotor. Hai sa fiți sănătoși!

  • Sa puna mana stimabilii de la primarie sa termine lucrarile cum trebuie. Au facut sens unic in Dorobanti 2 dar au uitat sa monteze indicatoare la iesirea dintre blocuri si se circula pe interzis mai ceva ca inainte: domnule pai daca eu ies de aici si nu imi interzice nimeni dreapta de ce sa ocolesc ca prostu. Si cand or sa fie tamponari sa vezi ce plateste primaria ca asiguratorul o sa zica PAS!

  • Asa e, nu au terminat lucrarea, au mai imbunatatit (de exemplu au marcat pe asfalt sagetile si benzile), dat finala tot nu este, inca exista lipsuri usor de observat la o simpla trecere prin cartier.
    In plus si lumea e nesimtita si nu vrea sa ocoleasca conform noilor reguli, si cum nu exista sanctiuni, intra pe contrasens sa scurteze drumul.

    De capatul ala de la Col Ion Buzoianu, tipic romanesc si buzoian, cum are un baron interese financiare intr-o zona cum se gasesc fonduri si se amenajeaza zona din bani publici la standard, in timp ce la fraieri care au nevoi cu adevarat urgente (ca sunt cratere) se baga placa “nu exista fonduri”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.