Asfalt pe Șoseaua Digului (Centura de Est)😯

Imaginea a fost surprinsă în urmă cu câteva minute pe Șoseaua Digului (Centura de Est) din Buzău.

Șoferii din Buzău nu trebuie însă a se entuziasma.

Mormanul de astfalt de pe drum n-a fost adus de Urbis Serv, ci e rodul unui incident.

„Asfaltul era pentru curtea unei firme de pe Șoseaua Brăilei. Din păcate, dintr-o eroare tehnică, s-a desfăcut capacul benei, iar asfaltul a căzut pe jos”, a povestit, necăjit, șoferul camionului.

Ceva vești bune și dinspre Primăria Buzău

Până când Șoseaua Digului va fi asfaltată (la anul, conform promisiunii primarului Toma), se va încerca repararea acesteia (anul acesta).

Pe segmentul dintre capătul străzii Dorobanți și râul Buzău s-a împrăștiat (și apoi compactat) asfaltul frezat de Urbis de pe strada Horticolei (vezi foto mai jos).

Primarul Toma a anunțat că pe măsură ce firmele care lucrează la Buzău vor mai freza asfalt, mixtura rezultată va fi adusă și pusă în gropile dinspre podul de la Mărăcineni.

C-tin Toma: „Anul ăsta se face proiectul, anul viitor se va asfalta Centura de Est, plus cele două ieșiri dinspre Parcul Tineretului (Broșteni) și Dorobanți (str. Primăverii)”.

Această inițiativă – când se va pune în practică – va duce la reducerea traficului de pe str. Frăsinet – rondul de la avion.

Citește și:

loading...

Un comentariu la „Asfalt pe Șoseaua Digului (Centura de Est)😯

  • In timp ce in america se construiesc tuneluri subterane auto pentru a fluidiza traficul la noi este o stire faptul ca vom avea asfalt…in 2021! Toata trupa de puscariasi care a furat banii alocati acestui oras de a lungul zecilor de ani sa plateasca pentru fiecare leu care le a umflat burtile…intr un mod sau altul

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.