„Asfaltăm seara când e traficul mai redus. Marți terminăm”

Muncitorii de la Urbis Serv au început să pregătească – pentru asfaltare – breteaua dinspre oraș spre podul de la Metalurgica.

Drumul n-a fost niciodată asfaltat fiind realizat din plăci de beton care s-au deteriorat în timp.

De la începutul anului, breteaua a devenit foarte circulată (după demolarea podului rutier), iar șoferii (inclusiv cei de autobuz) au făcut numeroase cereri către Primăria Buzău.

„Am început deja pregătirea drumului. Vom asfalta luni și marți seară, când valorile de trafic sunt mai reduse și se va putea circula alternativ – pe câte un sens”, a anunțat primarul Toma.

Podul rutier de la Metalurgica (demolat complet) va fi redeschis prin august (conform estimărilor). Deocamdată s-au turnat picioarele podului (vezi foro mai jos), urmează ca SOMACO să livreze grinzile de beton la sfârșitul lunii mai.

După montarea grinzilor urmează turnarea plăcii de beton, hidroizolația și turnarea asfaltului

În ciuda încasărilor la buget diminuate de criza coronavirus, investițiile în mun. Buzău continuă. S-au început lucrările și pe strada Vișinului, urmează str. Viitorului (cartier Unirii Sud). În iunie se va inaugura pasajul de la gara CFR, iar în iuli cele de pe Bd. Unirii (lângă Catedrala Sf. Sava).

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

4 comentarii la „„Asfaltăm seara când e traficul mai redus. Marți terminăm”

  • Despre proiectele de reabilitare termica ale unor blocuri, proiecte deja aprobate, ce se mai stie ?
    Multumesc.

  • Dacă tot se va asfalta strada Viitorului,nu ar fi ok ca sa se traseze si parcări pe ea? Este cu sens unic,nu ar fi greu,se vor face destule parcări pentru locatarii din zona

  • Strada Viitorului a fost ultima dată asfaltata cred ca in urma cu 30 de ani…M.am jucat pe strada aia cand era pietriș si noroi.Si ne făceam telefoane mobile din lutul de pe strada

  • De Transilvaniei nu v au zis nimic șoferii de la Transbus ,domnule Toma ?De Răscoalei,Veteranilor ,care le ati promis de 4 ani ? In fiecare primăvară spuneti ca ie asfaltati și nimic .

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.