Asfaltare la urgență. Ca să nu ne facem de râs în fața „englejilor”


Asfaltare la urgență împrejurul stadionului Gloria.

Pe 16 septembrie va începe la Buzău „Cupa Regiunilor” la fotbal, competiție organizată de UEFA și adresată echipelor de amatori.

Întrucât vom avea oaspeți din  Anglia, Irlanda și Slovenia, iar aceștia nu trebuie să dea în tradiționalele gropi de la Buzău, primarul Toma a dat dispoziție să se asfalteze zona din jurul stadionului.

S-a rezolvat zilele trecute aleea din dreptul tribunei I, iar astăzi s-a lucrat la trotuarul dinspre Bd. Al. Averescu.

Lucrările sunt bine-venite mai ales că o dată cu înființarea SCM Gloria și revirimentul echipei de fotbal, zona a început să devină una tot mai tranzitată.

Cupa Regiunilor se desfășoară la Buzău, după ce reprezentanta României – selecționata AJF Buzău – a obținut calificarea în această fază a competiției. Se va juca fiecare cu fiecare, câteva meciuri urmând a se disputa și la Rm. Sărat.

Un mic neajuns este că pe stadionuul Gloria abia ce s-a pus un nou gazon, iar administratorii se tem că disputarea mai multor meciuri într-un timp scurt l-ar putea afecta.

loading...

Un comentariu la „Asfaltare la urgență. Ca să nu ne facem de râs în fața „englejilor”

  • ,,iar aceștia nu trebuie să dea în tradiționalele gropi de la Buzău,, Barbate care esti femeie……dc nu spui gropile lui Boscodeala (ar fi trebuit scris cu b mic) este mai real .Buzoienii nu au ,din cite stiu,traditie in gropi poate in ……cirnati de Plescoi!!!!

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.