Asfaltări în două cartiere din Buzău. Ce străzi s-au făcut și care urmează


Imaginea de mai sus, cu finisorul în timp ce așterne asfaltul, a fost surprinsă azi după-amiază pe strada Melodiei din cartierul Dorobanți I.

Melodiei e o stradă de 300 de metri, între Dorobanți și Culturii (Aleea Lăcrămioarei), pe care azi s-a turnat și stratul doi – de uzură.

Melodiei a fost a doua stradă mare din Dorobanți I, după ce zilele trecute s-a finalizat și Baladei (450 de metri – între Aleea Sporturilor și Columbelor, strada cu Biserica Sf. Nicolae).

Concomitent lucrătorii de la Urbis Serv au frezat vechiul asfalt și au pregătit pentru asfaltare și Aleea Privighetorilor – o altă stradă mare de aproape 350 de metri (vezi foto).

Pe Aleea Privighetorilor se află Școala nr. 7 și se întinde între Melodiei, Columbelor și Ion Caraion (Parcul Marghiloman).

După Aleea Privighetorilor urmează Culturii, o porțiune din Luceafărului (pe partea cealaltă a Școlii nr. 7) și Aleea Lăcrămioarei, iar apoi se poate declara ca rezolvat la nivelul carosabilului și Dorobanți I.

Anterior a fost asfaltat integral Dorobanți II.

S-a început și asfaltarea cartierului Broșteni

Sunt străzi care n-au mai fost asfaltate niciodată, de la înființarea cartierului – începutul anilor 80.

În Broșteni s-au asfaltat deja străzile Academiei (vezi foto) și Ozanei care mărginesc pătratul format din clădirile Colegiului ASE și grădiniței GPN nr. 18.

Covor asfaltic s-a turnat și pe un segment din strada Magnoliei.

str. Ozanei, asfaltată

Urmează Cicoarei și Ciocârliei care închid careul din jurul Colegiului ASE, Mălinului, Magnoliei, Carpenului, Vladimir Maximilian și Aleile Afinului (în dreptul Liceului Gr. Moisil și al căminelor de nefamiliști Contactoare) și Albăstrelelor.

Restul străzilor din cartier (ex. Iazul Morilor, Gârlași, o bucată din Dorobanți) mai au de așteptat întrucât Compania de Apă va desfășura lucrări de schimbare a țevilor de apă.

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!


Citește și: Dr. Ioan Drăgușin: „Vreau ca parlamentul să inițieze legislația pentru ROEXIT!”  CLICK AICI   

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

2 comentarii la „Asfaltări în două cartiere din Buzău. Ce străzi s-au făcut și care urmează

  • IN CENTRUL ORASULUI PE STRADA CRINULUI CAND FACETI SI ZONA MIORITEI , PARCARILE CA E DEZASTRU ?

  • Dar în spatele Consiliului județean pe Nicolaie Bălcescu când asfaltați parcările, când le faceți de 40 de ani nu e făcut nimic doar promisiuni.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.